13

Анонимен

преди 1 година

Чухте ли го тоя какво каза за саниране, че по неговата логика тези които вече са с санирани панелки сиреч трябва да връщат пари на държавата 20 процента сякаш тези пари са дошли от него или от България а не от Европа еееей нещастен царвулан век....!!!

12

Верея

преди 1 година

Пеканов е егати нещастника !?

11

Българин

преди 1 година

А защо сме най-ниско платените в ЕС? Аз работя в ИТ фирма и основно с хора от западна Европа. По никакъв начин не мога да кажа, че са нещо повече като мислене от нас. Дори в много случаи нещата като дизайн ги правим ние, а не те. Също като време на работа - при нас често се работи по 10-11 часа на ден. Колегите във Франция като удари 17:00 си тръгват всички заедно. Но като заплата вземат двойно и тройно. Явно просто на ЕС и трябва евтина работна ръка. Всичко друго е дрън дрън.

10

Поредния

преди 1 година

Грантаджия. От такива г... под наем акъл не щем.

9

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Тия се надпреварват кой да лъже повече кокорчо ли Киро ли пеканата ли и още известни Лъжци с една цел власт милиони грабене българи опомнете се

8

Дгд

преди 1 година

Поредния продажник, на който закономерно се осигурява трибуна, за да ръси пропаганда и демагогия

7

Анонимен

преди 1 година

Пенсииите ще бъдат намалени от гербавите и вожда им Боко,четете добре какво ни обещават от ГЕРБ. Те постоянно говорят че не е трябвало да има увеличение на пенсииите, защото инфлацията изяла увеличението?!Демек според герберастите увеличението ня пенсииите е излишно и по добре пенсионерите да измрат за да има пари за кражби. Те и това правеха 12 години.

6

Анонимен

преди 1 година

Тоя преди седмица не дрънкаше ли за влизане в Еврозоната, с 20% инфлация и сринато евро.

5

Анонимен

преди 1 година

Напротив,младежът опровергава финансовата министърка,която се изказа неподготвена за стопиране увеличение на пенсиите,ниското ддс и връщането на постна пица,за да има бюджетен излишък,който се раздава с министерски постановления в края на годината.Веднъж си на власт и да не се възползваш е престъпление.

4

гоуем спец

преди 1 година

Росицата Зелен- чорапова се повлия от буци да стопира увеличено плащане на пенсии ,заплати помомощи,за да си делкат безпроблимно излишъка в бюджета,както правеха години наред.

3

Отвратен

преди 1 година

За какво орязване на мизерните пенсии говори този несретник, озовал се на министерското кресло, поради времето, в което живеем?! Що за наглост!

2

Анонимен

преди 1 година

Пъпканов са го информирали, че орязването на вече получени права е нарушение на Конституцията. Смeшник.

1

Зозо

преди 1 година

Хахахаааа, нищо няма да получиш Пекан. За да получиш трябва парламента да гласува 22 закона. Мазен лъжец.