277

Анонимен

преди 1 година

Защото на народа му писна от зелето. А ако те кефи погром, скоро и на теб ще има. Да не мислиш, че сто хиляди укри ще да мирни зимата.

276

Анонимен

преди 1 година

Днес Бг, защо така нито дума за погрома на рашистите край Харков и Донецк?

275

До 317

преди 1 година

Абе, ама ти да не мислиш, че сме държава. България отдавна е продадена от алчни политици, който се избират от такива като тебе нискоинтелигентни. Криза с газа няма да има, защото ние нямаме индустрия. Газа може да се замени с мазут, въглища, ток. Има няколко предприятия, буквално 3-4 които се нуждаят от газ и в тях няма много заети. Аман от мормони, за това няма никога да се оправиме.

274

Анонимен

преди 1 година

До До Сатир 307До адиот 307. Нищо не си разбрал. Заводите са повече, работниците са на улицата, Държавата става мека мешка за външните хиени. Народа става победен и отчаян. Покажи ми сега надеждата в очите си!!!!

273

Анонимен

преди 1 година

Руската армия колабира. Украинската армия влезе в градовете Балаклея, Купянск, Изюм и Лиман. Като Купянск е град от стратегическо значение за логистиката на руската армия.

272

Анонимен

преди 1 година

що да не може

271

баба мара

преди 1 година

не не може да пострада менделеева таблица е в урал ще пострадаме ниецър-ву-лите дето не знаем накъде да гледаме и към кого да се присламчимне си извадихме поуки от историята

270

Анонимен

преди 1 година

Балаклея взята ! Купянск практически взят ! Изюм в котле там 11 тис Руских в полном окружении, вместе с командованием Армии !

269

До Сатир

преди 1 година

Ще се оправи Европа, после Путин да му мисли. Най-закъсалата Германия, въведе евтин билет и си напълни хранилищата на 90%, подготвят 2 АЕЦ в случай на нужда, а ние сме със смешно потребление. Имаме 3-4 завода, дето не могат без газ, само се всява паника.

268

Анонимен

преди 1 година

"руски стратегически документ,видян от Ройтерс" зaeби,друго няма какво да се каже по статията...тия наистина си мислят,че болшинство от хората са *** и не могат да мислят...

267

Сатир

преди 1 година

Разбрахме, Руснаците страдат, гладуват и умират защото Европа не им иска енергоносителите. Не разбрахме, как ЕУ ще компесира липсата на енергоносители. Видяхме, с перки и фотоволтаици не става. Пестенето няма как да се сведе до 100% . Май ЕУ отива към пещерна организация.

266

Анонимен

преди 1 година

Вервайте на Запада. Когато беше блокиран износа на украинска пшеница той се притесни, че бедните страни гладуват. След като Русия деблокира износа, от 87 кораба с пшеница само два отидоха в тези страни. Всички останали заминаха за Европа. Как се нарича това?

265

Мдааа

преди 1 година

Кой? Коя страна? За какво става въпрос?

264

Анонимен

преди 1 година

В Голямо Пещене Враца има 500 милиарда м3 газ

263

Анонимен

преди 1 година

Ако започнем да добиваме българска газ ще стане като със златото. Някоя американска фирма ще го добива. То ние нямаме и технологиите. Просто ще ни крадат. Така правеха и с Русия, но благодарение на санкциите ресурсите вече са изцяло в руски ръце. Направиха им огромна услугаа. Нека добиваме газ, но ние да си управляваме ресурсите, което няма да ни се получи.

262

Анонимен

преди 1 година

Българската държава трябва да разработи находищата около Враца. Само по този начин ще станем независими от Русия и САЩ

261

Анонимен

преди 1 година

Я да видим, кой смята, че ако Черно море е от петрол, цената на горивата ще е различна? Като знаем, че сме член на ЕС, че цената на международните пазари не се определя от български фирми, но пък български фирми ще участват в продажбата на горивата.

260

Анонимен

преди 1 година

Всички искаме да добиваме българска газ

259

Усмивката

преди 1 година

Никой не иска да добива газ в България освен американските слуги. Няма да замърсяваме територията си.

258

Анонимен

преди 1 година

Според оптимистичните прогнози има залежи, които покриват нуждите на страната за 150 години. Залежите са в Северозападна България, в района на врачанското село Чирен и в т.нар. Етрополска формация.управляващи обаче се отказаха под натиск от екологични организации и протести на хората от региона. Кметове от района обаче признаха, че на обществените обсъждания са идвали странни субекти яки, небръснати мъжаги с военни униформи и руски знамена, които нагнетявали атмосферата.