43

Анонимен

преди 1 година

Едно е сигурно, хората я обичат и искрено тъгуват за нея ... но това българския селянин няма как да го разбере ... българския селянин никога не е имал управници, които да се грижат и които да обича, ... само бой, кражби и насилие, както при руснаците.

42

SS

преди 1 година

Ежедневието и беше безделие ...

41

1

преди 1 година

За закуска рептилско, за обяд не, за вечеря пак. Един ден...

40

Неразбрал

преди 1 година

И сега какво се оказа? Че цяла Европа е била британска колония? Само дето са забравили да ни кажат? Като гледам какво страдание се лее по немски, френски, италиански и испански телевизии... Явно само това ги вълнува - че господарката им се е споминала.

39

Анонимен

преди 1 година

През 2021 г. лекари са я посъветвали да се откаже от вечерния си коктейл oт детска кръв и адренохром

38

Ковидон

преди 1 година

Брех тези англичани съвсем ще го закъсат английската кухня нищо не струва колкото и здравеопазването им кръгли нули. Разчитат и на чужденци бачкатори щото не могат и да работят англичаните. За английската кралица такива условия, пари и средства нито от Ковид са я опазили нито долекували, а да не говорим за анти-ейджинг и удължаване на живота нищо не са се справили там.

37

Разочарован

преди 1 година

Много примери ето Дейвид Рокфелер си е доживял до 101 години и 7 пъти са му трансплантирали нови сърца. Искал си е поне до 120 години да си поживее. Пак е постижение ама това с английската кралица е пълна излагация за цялата медицина в Англия срам и позор. Иначе по българските стандарт и здравеопазване хора трудно доживяват над 74 години. Но тези англичани са пълна трагедия нито могат да работят нито медицина никаква.

36

Анонимен

преди 1 година

Се..ре,яде,пърд..и.спи,пак яде,кърка,пак се.ре, и т.н и т.н

35

Бягат всички от UK

преди 1 година

Медицината и здравеопазването там е пълна трагедия не само като цена, но и като качество всички бачкатори чужденци не рискуват да се лекуват във Великобритания също не рискуват с английската кухня.

34

Явно не са добри

преди 1 година

Англичаните се доказаха, че не са добри с медицината след като не са грижили добре за кралицата си да доживее поне до 101 години. Такова е нивото на медицината и науките във Великобритания не са се справили. Вижте списъка от цял свят със столетници все хора над 100 години по 115 дори до 120 годишни младежи. Толкова ли англичаните не са могли да си я опазят?

33

Анонимен

преди 1 година

Искам да знам дали някой и е бърсал за*Ника щото явно подобни статии са много важни за обществото ни

32

Анонимен

преди 1 година

айде както са тръгнали следващите, Сорос, Шваб, Гейтс, Папата, Байдън моля ! благодаря

31

Анонимен

преди 1 година

липса ми малко информация каква консистенция са били фекалиите и , и в колко часа е ходила до тоалетна... моля предоставяйте по-пълна информация, така деня ми не може да е пълноценен

30

Алооо

преди 1 година

С една дума нищоправци с прислуга, то така и вечно можеш да живееш. Те за това достигнаха до такава възраст.

29

Анонимен

преди 1 година

Наглосаксонците са враг номер 1 на България....

28

до 27

преди 1 година

Ами и да не е поръчвала тя баща й е бил тъй че не ми ги хвали.....

27

Европеец

преди 1 година

Айде стига БЕ, кво ни занимавате с тоя кукумицин. Умряла, голяма работа, колко хора умират всяка минута

26

Анонимен

преди 1 година

А нас ни интересува, защото...?!?

25

Анонимен

преди 1 година

Да не види нещо от Горбачов, руснаците пак ви изпревариха..... света чака с огромно нетърпение другия рептил Сорос да ги последва....

24

Анонимен

преди 1 година

Какво само ни занимавате с тази жена? Тя може а е много велика за Великобритания, но не разбирам какъв принос има за нашата история? Плюс това е главния виновник за смъртта на принцеса Даяна и си отиде точно по същото време една седмица след смъртта на принцесата на 31.08.1997 г.