98

Бай Ставри

преди 1 година

Напишете, че времето е спряло за стотиците български пенсионери и хора, че никой от Уиндзор не вижда колко бедно живеят в България! На мен лично не ми пука за последните дни, години и живот на нейно величество,а и не съм английски поданик! Като новина, че е умряла -да,ама да ни занимавате навсякъде, вече ми идва в повече! Пишете за Карловско и как там умират и никой не се сеща за тях!

97

Anonimen67

преди 1 година

Защо пишете глупости, хиляди деца умират.Някаква колониална бабичка се е тръшнала, и какво от това.Няма да скърбим за тая, която е живяла в охолство, завещала бедност и безисходицана африканските деца.Майната им, колонизатори. Кой им е построил замъците, робите и имат нужда от още такива

96

Анонимен

преди 1 година

нищо не е спирало

95

Анонимен

преди 1 година

Ох, като се наредили и нашите родни селски "звизди", да рапзравят за чувставата си (Иванчу от Сбълсък особено ...), направо м избива на смях.

94

Анонимен

преди 1 година

До 104 - "Управлява" е силен термин.

93

Жгмъц

преди 1 година

Стига ва....не думай спря😂...е на мижавото отдавна никому интересно островче може, може....

92

Анонимен

преди 1 година

Уф, спрете се, бе!

91

Цеко

преди 1 година

Лелеее, а аз се чудя защо слънцето спря!!!

90

11111

преди 1 година

Отг на 99-тъй като във Викобритания живеели хора с промити мозъци, управлявани от "някаква си Кралица, управлявала 70г", в България явно живеят хора с адекватни мозъци, които избраха" просто Киро, управлявал 6 м и сринал държавата".....

89

ПРИДВОРНА БЪЛГАРИЯ

преди 1 година

КРАЛИЦАТА Е МЪРТВА, ДА ЖИВЕЕ КРАЛЯТ...

88

marquise

преди 1 година

Историята е функция на времето. Безспорен и общоизвестен факт е, че времето не може да се спира, тъй като е природен феномен. Следователно, историята не може да спре, без значение кой и кога се среща със св. Петър. По-скоро БИ БИ СИ може да спре като медия.....

87

marquise

преди 1 година

Един талатлив български писател - Валентин Пламенов, е автор на знаковата мисъл: "Възрастта не е предимство, нито превилегия. Дълго живеят само ***..овците".Вечна му памет!!!

86

Супер Селтак

преди 1 година

Важното е токът и водата да не спират, друго не ме интересува.

85

Анонимен

преди 1 година

Историята нито е започвала, нито ще спре с някаква си британска кралица. Британците са се взели нещо много на сериозно.Да не говорим, че времето на монархиите отдавна изтече. Явно Британия е една изостанала страна, където живеят хора с промити мозъци.

84

ПроСоТо

преди 1 година

До офффффтопик...Е,все пак се цитира ВВС !..За тях става въпрос...

83

офффффтопик

преди 1 година

До ПроСоТоКакво очакваш от простата журналистика?Умрял дъртия рептил и историята спряла......

82

ПроСоТо

преди 1 година

Вица на столетието:..-"Историята спря"....Да са смей ли чиляк,да плаче ли ?!?!...Ега ти щурото изхвърляне !..Абе неам думи..И къде остана прословутото:-"Тхе кинг дед,лонг лив тхе кинг!"..?..

81

ГЕРБ-ПП-ДБ-крадци

преди 1 година

Помооощ, някой да забута колелото на историята, че е е спряло!

80

Тийн

преди 1 година

На мене ми спря само интернета! Хахахахахааааа

79

П.К.

преди 1 година

По повод жестоките и разрушителни бомбардировки през Втората Световна война над София, уинстън чърчил с присъщата си колониална надменност, заявява дословно: -Територията на София ще превърна в картофени ниви... ///Дали овластените кралски особи са направили поне бележка на тази зловеща закана на "премиера"???