59

Анонимен

преди 1 година

До УМНИЯТ До 68 __ ИВАН МИНЧОВ ВАЗОВ Е ПОЧИНАЛ НА 22 СЕПТЕМВРИ 1921 ГОДИНА И НАМА НИКАКЪВ СТАР/НОВ СТИЛ В ДАТИРОВКАТА ЗАЩОТО НОВИЯТ КАЛЕНДАР Е ВЪВЕДЕН 4-5 ГОДИНИ ПО-РАНО. НЯМА ДА ТИ КАЗВАМ КОГА - ОГРАМОТИ СЕ !!!

58

До 68

преди 1 година

Иван Вазов е починал на 9/22 Септември 1921,към края на лятото, ***! На 22 Септември/5 Октомври 1908 г. княз Фердинанд се обявява за цар във Велико Търново, а България става царство. На 27 Август/9 септември 1944 година става преврата.

57

Анонимен

преди 1 година

До ДО 47 с умен отговор До 32 __ СЪЖАЛЯВАМ, ИВАН ВАЗОВ Е ПОЧИНАЛ НА 22.09.1921. А ДА СЕ ОГРАМОТИШ МАЛКО, ЧЕ ДОСАДНО ТЪ+ПО !!!

56

Анонимен

преди 1 година

Незнам какво ще сменят но са били подготвили за България пари втората световна като завладеят територията да ги пуснат в обръщение. Ама Сталин им казал там няма пипате.....и така.....

55

Анонимен

преди 1 година

Добре де, ами ако чичо Чарли се оттегли догодина (поради народната любов към Камилата), какво става с новонапечатаните 80 млрд лири?

54

Анонимен

преди 1 година

До 38: драги комунистически ***, концлагерите са измислени от комунистите. На челните места по избити хора са все комунисти. И народа нищо не ми е дал, а родителите ми са плащали данъци за да има образование и здравеопазване. И през соца не е било безплатно защото дали ще го платиш кеш или ще го взимат като данъци, все ти го плащаш. Като ти липсва соца, на първият самолет за Северна Корея и там си го хвали колкото искаш.

53

Веско

преди 1 година

До времето на мрака Колко точно сте се изразили. Таман за чиновниците от Брюксел дето никой не ги е избирал. Вчера казаха нещем руски газ. Утре ще кажат Европа да воюва с Русия. Пък вие нека не сте роб!

52

Анонимен

преди 1 година

Дpътaта вeщицa пОкнa. Сигурно се пръжи в ада. Колко деца избиха в Азия и Африка заради имперската си политика...

51

А българите

преди 1 година

Хрантутят 240 безполезни *** в Парламента

50

Бог да прости

преди 1 година

Кралица Елизабет Втора! God, save the King Charles III!

49

До 57

преди 1 година

Моят покоен дядо е участвал във Втората Световна Война като войник, военни действия е изпълнявал в Унгария. Връща се жив и здрав в България и му дават други задачи, докато той е работил и изпълнявал своят дълг в България, други българи - шумкари са правили поразии в страната. Моят баща е роден в последните месеци на царство България, само няколко месеца след края на войната, баща ми е много добър, достоен и трудолюбив човек. За съжаление като малък преживя да погребе дядо си (моят прадядо)

48

Христо Христов

преди 1 година

Все едно Брежнев умре... даже сега има по-голям култ към личността и. Комунистите ряпа да ядат в сравнение с демократите!

47

Мдааа

преди 1 година

Вии за кралството и бритаската общоност не се тревожете!Ще се справят,имат си закони и процедури!Действащи и изпитани с години!Щом се наложи да променят нещо ще го направят с умовете си,няма да чакат да им дойде втория акъл както казваме у нас!Ние сме със събути ***,не те!!!

46

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 54 Роден в България, не бил шумкар, не бил комунист, участвал във ВСВ, на чия страна?... Какви мисии е имал баща ти, след Втората световна война? Първото което се сещам, е вид тероризъм, саботаж. Мисии имал ...

45

Анонимен

преди 1 година

много са зле горките, мнооооо

44

Променител

преди 1 година

Е как какво да се промени ? Ами веднага трябва да сложат на монетите и банкнотите лицата на Корнелия Нинова и *** Бориславова.

43

Анонимен

преди 1 година

С гордост мога да кажа, че в моят род комунисти НЯМА! Бог да прости моят дядо, бащата на моят скъп баща, който е роден в царство България и е участвал във Втората Световна Война и е имал мисии в България! Радвам се, че моят род няма нищо общо със шумкарите!

42

Лекар

преди 1 година

Гугъл транслейтър нещо слабичко го дава

41

Анонимен

преди 1 година

България е в съюза на 11 монархии. Заглавие от днес: "Съветът по енергетика на ЕС решава днес как ще се топлим през зимата". Да извикаме "бог да пази Урсула Фон Дер Лайен".

40

Кокорчо

преди 1 година

и комуниста Пламен Пасков имат рожден ден днес. Пасков много се изложи в ютуб пространството, какви глупости и тиня изрече по адрес на покойната кралица тоя побъркан БКП цоциалист