10

Глух Пор

преди 1 година

Лицемерни думи на Макрон, послушник на Клаус Шваб. Всички знаем, че монархиите са трън в очите на световния Кабал и новия им световен ред. Няма да мирясат докато не ги разтурят. И разбира се ще почнат от UK принципа на доминото.

9

Анонимен

преди 1 година

Макрона я чакаше да улегне на 100 за да я вземе за булка, но уви.

8

Рептил 12

преди 1 година

Откъде можем да знаем че е мъртва може и да е жива и просто да си инсценирала смъртта

7

Анонимен

преди 1 година

Принцеса Даяна , я чака на другата порта , да и покаже накъде е правилния път за пъкала , че има сметки за оправяне ! Дори и ние простосмъртните знаем кой и защо я премахна - Млада , умна и добра жена , но това в днешния " цивилизован " , НЕморален и Алчен свят НЕ са положителни качества !

6

Продължаваме Пеша

преди 1 година

Голяма загуба за бабофила!!!

5

7 Минерални Вассера

преди 1 година

Зеления Волтметър строи завод в ЮКето за реуриноизатори. Малки наръчни остройства в които като се измалконучдиш урината се преработва от бърза и къса поточна линия и на изхода зърцорейки потича студена минерална вода. 7 опции за вода: Днепърска 2014-22; Тъмнезия 1941-44; Бял Дунав 1923; Елба 1945; По 1937; Нил 1967; Вълтава със Сметана 1968

4

Анонимен

преди 1 година

Това са просто едри земевладелци, които по нечестен начин и чрез неравен старт са придобили богатството си от наследство, и само въртят едни пари и се обогатяват още повече за чужда сметка. Покорен може да е само някой слуга. Такива трябва да бъдат забранени със закон. Накрая ще владеят цял свят само защото ходят и изкупуват и въртят пари.

3

Анонимен

преди 1 година

Какво ти е покорила сърцето бе - Ти нали си имаш бабичка ?!

2

Анонимен

преди 1 година

хаха,другите рептили почнаха да я оплакват,на истинските хора им е през оная робота

1

Анонимен

преди 1 година

Поснах една сълза