123

Хммм

преди 1 година

С тъпата си Камила тормозеха Даяна, докато ги напусна и накрая допринесоха пряко или косвено за смъртта й. Сега най-добре ще направи, ако абдикира и остави нещата в ръцете на Уилям, който е сто пъти по-свестен от него.А пък медиите у нас да престанат да правят от британските проблеми водеща новина у нас. Предстоят избори в България, криза е и водещи новини следва да бъдат българските проблеми, ако въобще у мисирките има капка професионализъм.

122

Unknown

преди 1 година

Все едно да ти дават 1мил и ти да не искаш да ги вземеш ...

121

Unknown

преди 1 година

Ами май дедото иска да умре като кралче ... :)

120

Анонимен

преди 1 година

Новата премиерка на малкобритания е женски вариант на мистър Бийн, а новият крал -- ще видим, може и той да е някакъв вариант на същия.

119

112

преди 1 година

"... и ще бъде прочетена прокламация на глас"!!! Все едно пък може да буде прочетена НА УМ?!? Няма ли редактори в този сайт?

118

Анонимен

преди 1 година

Той е крал, но нашите политици са крали повече...

117

Кочбайрам

преди 1 година

Mила Камила пожелаваме ти само близки оазиси.. и чисти кладенци.

116

Анонимен

преди 1 година

Тоя нали преди години разправяше, че нямало да се коронясва а щал да преотстъпи на сина си. Сега на 74 години ще се натиска крал да става. Изпята е тя неговата, ама алчността край няма.

115

Анонимен

преди 1 година

Чарлз и газ и петрол, и ценни метали ахахаха, не знам какво ще ги прави третитеИ тоя където му е внук, не е ли време да го набие?А не му бил внук, а син? ахахахаЕ няма ли да го набие след всичко това?

114

?!?!

преди 1 година

Ама той Чарлз встъпва в длъжност с тази Камила, аз не разбирам газ или петрол ахахахахаха, то при петрола няма олигарси, и ме дразните

113

?!?!

преди 1 година

Чарлз олигархахахаТова горе трейнинг за подписване на договори за газ ли е?

112

аз съм

преди 1 година

Имам малък проблем с оная където дянков се разхождаше из разните резиденции с нея, на нея не й пукало, а ни бъркатИ мен не ме кефи, как ни бъркат, докато на нея не й пукалоТо на нея по принцип не й пука за обществото и политиката, а само малко за джанков, обаче проблемът е че ни бъркат, понеже не знаят аз това там ли съм и това там аз ли съми дразниНе я мраза, понеже тя по принцип е almost fine worker, но все пак ако може да престане

111

?!?!

преди 1 година

Чарлз олигарх? Интересно

110

?!?!

преди 1 година

Този принц, където не го знаете, но си строите дворци, демек дядото на русия ***

109

?!?!

преди 1 година

:( аз съм ви обидено за този дворец, който построихте, за да се изгъзите, и после изпратихте... принца и бабата:( вие сте престъпиаз не знам какво да ви кажа, на мен ще ми липсват

108

Анонимен

преди 1 година

Само за няколко дни великото кралство съвсем я закъса...един играч на поло стана крал, а една шматка стана премиер, а един арабин е кмет на Лондон....

107

Анонимен

преди 1 година

Този не е ли от световните олигарси ?

106

Анонимен

преди 1 година

Цял живот е чакал, какво да се церемони. Вече вероятно се е съмнявал, че някога ще стане крал. Бърза да възседне трона, ще си счупи токчетата. Сега в чакалнята е Уилям.

105

Анонимен

преди 1 година

Чарлз доживя да умре.

104

Крал Ганьо Балкански

преди 1 година

Най-после ,,сватба" и за журналята,и те за позахлебят след последвалата суша от Ковид-19 и ,,Украинският Въпрос".На завалиите им се изчака чакането,но пък ще бъде оправдано след като и те се пооблажат със няколкогодишни неспирни статии,Кой ...кой щее,и Кой на кого ще прави сечено за титли и имения.От десетилетия се чака този момент.Питайте който и да поискате журналист,новинар или светски хроникьор.Само наблюдавайте по БГ-ТиВи-тата колко боза и простотия ще се излее върху неграмотния българин.