8

Анонимен

преди 1 година

Дъртата вещица няма да липсва на никого,освен на роднините си..............българите не сме видяли нищо хубаво от английския кралски двор!!!

7

Офф ,да се омитат

преди 1 година

Напълно излишно и ненужно същество.Както и целият прогнил кралски двор.Нито един от тези пезполезни величия не представлява нищо като индивид.Нито един.Накичили са се с някакви кухи титли , зад които се крият някакви напълно излишни твари.

6

Анонимен

преди 1 година

Това е чуждоезична кралица, какво е това преклонопоставяне пред нея, нищо същественно не е свършила през живота си освен раждането на Чарлз Типото, къде укара в гроба Даяна.

5

Анонимен

преди 1 година

Филип напуска Гърция на 1 година, а когато англичаните бонбардират София, тя е на 14-15. И двамата нямат участия в събитията.

4

Анонимен

преди 1 година

Важното е че погреба 5 руски диктатора! Е, не можа да погребе шестия, но той така или иначе е обречен, а със сигурност ще успее да го погребе новата Желязна лейди - ВЕЛИКАТА ЛИЗ ТРЪС!

3

От Вселената

преди 1 година

Маик Хеистинг - четиринадесети граф на Лаудън, смятан от историците за истинския наследник на английския трон, почина на 71 годишна възраст в Австралия, предаде Франс прес 2012г. През 1960г. Хеистинг емигрира в Австралия. Документален филм за британската монархия, излъчен през 2004-а, твърди че неговите предци са били лишени от правата си върху трона през 15 век, когато кралският двор в Йорк, чийто потомък е Хейстинг, воюва с кралския двор в Ланкастър."Войната на двете Рози"

2

П.К.

преди 1 година

Известно е, че унстън чърчил, по повод на жестоките бомбардировки и разрушения над София, е обещал да превърне тази територия в картофени ниви. Дали за това си изявление чърчил е получил от овластените кралски особи поне мъмрене?...

1

Бай Иван

преди 1 година

И трябва да плачем ли, тази династия е нанесла толкова злини на народа ни, че не виждам повод дори да се споменава кой знае колко, камо ли извънредни новини да пускат !!!