10

Albi

преди 1 година

Да се радват че не е 100%.До тук се докарахме, но човек трябва да гледа позитивно.

9

мнение

преди 1 година

ако се спре поливането на градините в дворовете с питейна вода мисля че голяма маст от проблема с водата ше се реши . сигурен съм има и автомивки които използват питейна вода . а за една етност дето не плаща и краде водата да не говорим .

8

Анонимен

преди 1 година

До БАНкоДа искаме ! Ако не знаеш Ямбол се е освободил от турско с Съединението против което е Русия .Тоест Ямбол е български въпреки Русия !!!Санкции са много ползени за Русия те самите си ги искат и им се радват :) Други *** въпроси имаш ли ?

7

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

До БАНко. Разбира се че искам санкции срещу руския агресор. Но друга е темата. За водата говорим. Разходите са големи,за да я имаме чиста в чешмите си. Затова одобрявам,да е скъпа. Така ще изградим навик,да не я пилеем напразно.

6

Анонимен

преди 1 година

Що тъй водата да не идва от Русия или пикрай Русия увеличават всичко тъй им е изгодно

5

БАНко

преди 1 година

ЯМБОЛИИ , ИСКАТЕ ЛИ ОЩЕ САНКЦИИ СРЕЩУ РУСИЯ ???

4

Анонимен

преди 1 година

Да ви честит радевия кабинет. След изборите герб ще ви види още повече сметката, като надуе цените с 30 процента и каже че всичко е заради правителството на петков.

3

ВиК

преди 1 година

Само от наводненията, водата беше 200 литра на квадратен метър. Значи, пет квадрата - един кубик, по 4лв кубика, това са много пари.

2

хубу де

преди 1 година

а КЪДЕ отиват ПАРИТЕ?Водата е БЕЗ пари за ВиК,ремонти няма!

1

Анонимен

преди 1 година

ВЪВ ВАРНА ВОДАТА Е 4.54ЛВ