15

Анонимен

преди 1 година

До баба мара - Какво се надяваш да се промени 2023 година, та да я чакаме в безвремие. Едно и също се очертава, някак трябва да ги насметем да заработят тия "народни представители".

14

Анонимен

преди 1 година

Всички са с драматични дефицити, но ПП държат първенството. Особено лидерът им!

13

Анонимен

преди 1 година

С драматични дефицити освен Бойко аз други не виждам! Но същия Бойко нахаралани тази противна персона с финикийски знаци и същия от негов противник се превърна в гербав трабадур.

12

Лаврентий Берия

преди 1 година

"..Кое прави възможно хора с драматични дифицити да са на лидерски позиции.."? Смешно е да кажеш, че нямаш обяснение. Това което го прави възможно са Кукловодите им. Сценаристите на нелепото шоу наречено българска политика. И много ясно, че кампанията е вяла. Никой не иска да управлява в момента.

11

Augusto Pinochet

преди 1 година

ХАРАЛАНЕ БАТЕ БОЙКО ДА НИ ТИ СПРЯ ПАРИЧКИТЕ, ЧЕ СИ ТАКЪВ ПОСЪРНАЛ И ТАКИВА ГЛУПОСТИ ГОВОРИШ. ХОДИ СЕ МАЗНИ НА КАУНКА ТАМ МИНАВАШ ЗНАЕШ, ЧЕ *** ОБИЧАТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ.

10

Исторически парк

преди 1 година

Гербалан гербавата клакьорка!

9

Анонимен

преди 1 година

До 11. Геноцидът на българите е сега,а не през тези 12 години.И го докараха превратаджиите,дето замеряха с домати,яйца и риба институции,разкарваха бесилки и ковчези,вуду кукли ,докара го оня с вдигнатия юмрук,който раздели нацията ни

8

баба мара

преди 1 година

не е вяла а има ниска изб активност няма да гласувам защото няма за когомен не могат да ме излъжат отиваме на избори 2023 г

7

Анонимен

преди 1 година

"хора с драматични дефицити да бъдат изтласквани в лидерски позиции и да им бъде позволено да се разпореждат със съдбата на държавата и обществото"- Х. Александров е обобщил всичко за политиците от промяната. Не можем да им имаме доверие. И всичко започна от Радев.

6

Анонимен

преди 1 година

Харалампане прав си като ди прав, аджеба някой да обясни най-големия мозъчен дефицит, лоения от банкя как се добра до власт и правеше геноцид над българите 12 год.

5

анонимен

преди 1 година

Защото обществото е уморено и огорчено, от избори, протести, алчни и безкрупулни министри, докарали ни рекордна инфлация и оставили ни без всякаква подкрепа: финансова и морална! Няма друга такава държава в ЕС, станахме за смях и съжаление!

4

Ехо

преди 1 година

Къде изчезна Георги Харизанов ? Той правеше анализи като Харланов ? Странно е неговото отсъствие от анализирането на събитията.

3

Руко

преди 1 година

Aaa, Харалане, Боко спря ли да ти дава парички или още си на хранилка там ?

2

Нане

преди 1 година

Искам да му се изпразня на харалан на мутрата.... ===)))

1

Филозофт

преди 1 година

Торбалан Александров е вече в клуба на арабските философи, сърба чай от сутрин до вечер под асмалъка, пърди и хортува дълбокомислено.