10

Стан

преди 1 година

Тази е обесване. Съсипа Европа два пъти. Първо с новите европейци и второ със огромната зависимост на Гермация от руския газ

9

Анонимен

преди 1 година

Прекалено много го притиснаха в ъгъла, реално Беларус полза от отношения с гейския съюз няма, затова може да си позволи да се държи с техните дипломати както с уличните пумияри, и без това са там да се оглеждат за плячка, след като оплячкосаха цялата източна европа

8

Анонимен

преди 1 година

При диктатора Лукашенко е така! Добре че сме от правилната страна на новата Желязна завеса, която се спуска!

7

Анонимен

преди 1 година

Кажете едно голямо благодаря на Бацко, че само го е задържал, а не го е изгонил. ------Ще си позволява той да слага етикети за политически затворници и да определя произнесените от белоруския съд присъди като прекалено продължителни и тежки.

6

Здрасти Вова

преди 1 година

Малко се пресилват нещата.. Тук става въпрос за нещо съвсем различно, но се представя като бомба за англосаксонските неуравновесени *** търсещи нова тема за чесане. *** растията не е вече модерна, забелязва се дори и в редидиците на нашите политици от всеки калибар, освен Джамбазки и Радан. Отивайте на поклонение в Бъкингам и побързайте хотелите вдигат с 50% нощувки те за следващите месеци, затотова побързайте.

5

Въпрос

преди 1 година

От статията разбрахме че служителя е вършил законни неща и просто си е вършил работата за кято са го пратили там, а са го задържали незаконно. Правилно ли съм разбрал?

4

До 3

преди 1 година

Много си се разчувствал нещо.

3

Бат' Ниньо

преди 1 година

Тоя рогльо и бой е заслужавал, щом се е "завирал" там където не му е мястото !

2

Анонимен

преди 1 година

Чувствам, че скоро беларуските дипломати ще посетят европейските затвори леко посинели.

1

Анонимен

преди 1 година

Европейски служител!!!!