43

Анонимен

преди 1 година

Американците са се похвалили че само вчера с техните химарси са ударени 400 цели, тоест американците убиват славяни. Какво очакват от славяните.

42

Анонимен

преди 1 година

Долното заключение е за форума не е за статията.

41

Анонимен

преди 1 година

Е не може истината да е обърната на обратно или има някакви гнусни лъжи.

40

Какво следва

преди 1 година

Инфлацията в Русия е около 4% на годишна база, така че, и да имат някакви проблеми с бюджета, те са много по-малки от тези на повечето страни от ЕС.

39

Стига глупости

преди 1 година

До мужики обосралис: Ти си се о'босрал с г'лупостите си. А САЩ от години използват старото си оръжие в регионални конфликти, а военнопромишленият им комплекс трупа печалби.

38

мужики обосралис

преди 1 година

опят. Тези дни купиха залежали боеприпаси от.......с Корея. вансеремУс каскети

37

sd

преди 1 година

САЩ са взели решение да обезпечат с пари и оръжия поражението на недоимперията във войната.

36

Анонимен

преди 1 година

Предпоследния не си българин лош човек си и се надявам господ да те накаже скоро.

35

Анонимен

преди 1 година

До ?!? или !?! Американците са се похвалили че само днес с техните химарси са ударени 400 цели, това са сериозни жертви за руснаците. Аз мисля че те американците убиват славяни, а зеленски е евреин и неговите сънародници.

34

Анонимен

преди 1 година

До демократ не забравяй, че в България преди около 10 години имаше бум на самозапалили се хора понеже не можеха да си плащат сметките за тока. Даже Боко се уплаши и подаде оставка. интересно ми е ще има ли повторение на филма ,защото положението с пенсионерите е много зле. Много от тях продължават да ходят на работа за да свържат двата края.

33

Анонимен

преди 1 година

До 33 щото ние не икономисваме, при нас е още по-лошо ние икономисваме от храна, повечето хора живеят в панелни коптори които ремонтират трудно и естествено с майстори които не плащат данъци.

32

?!?

преди 1 година

Тоя говори все едно не плащат милиарди за наемници и оръжие да трепят децата *** православният украински народ. Нагли!

31

Ганди

преди 1 година

Путин в най скоро време ще го екзекутират като Чаушеско, да бега при Ким Чен Ун докато не е станало късно

30

Учуден

преди 1 година

Ама как така? Нали Газпром имаше рекордни приходи, а санкциите само помагаха на руската икономика? Това ни повтаряте вече от 5-6 месеца.

29

Анонимен

преди 1 година

До Ха-ха-ха 23"Абе руснаците може да имат проблеми, но поне не им се налага да зоват населението да икономисва от базови услуги и да си навлича по два пуловера." За какво да ги зоват? Това им е естественото положение да икономисва с техните заплати и пенсии. А кожусите им са навлечени през 2/3 от годината заради климата, а за мнозина и заради аварийните жилища, в които живеят, и външните тоалетни.

28

Анонимен

преди 1 година

Санкциите не действат. Блатная е стабилна.

27

Анонимен

преди 1 година

То за догодина няма да и трябва бюджет на Русия, щото разпада и е стартиран.

26

Анонимен

преди 1 година

Не ми пука за бюджета на тоя или оня, въпроса е у нас какво е положението, а то никак не е розово, но мисирките ни занимават с това колко може да бъде зле някой си.

25

Империя на злото

преди 1 година

До 16. Хе-хе, викаш просията е на първо място, а? По кое? А кога рушля ците ще направят нещо качествено и модерно, с което да запленят света - кола, телефон, компютър, битова техника, мебели, дрехи? Кога? Докога ще се перчат само с газ, петрол, кинжали и сармати?

24

Демократ

преди 1 година

Уф, кремълските тролеи пак ръсят всеки ден под всяка новина едни и същи втръснали ни клишета - как Европа щяла да студува и гладува. А бе, зомбирани путински олигоффрени, не разбрахте ли най-после, че нищо такова няма да се случи. Само гледайте.