29

димо гяуров

преди 1 година

служил като ефрейтор - трудовак.С количка.Станал ГЕНЕРАЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Шеф на разузнаването!!!!!!!!БЕЗ завършена генерал.щабна академия,даже без военно или полицейско училище.КАПАЦИТЕТ!

28

Спукано нощно Гърне

преди 1 година

Цената на енергията няма нищо общо с все по-отчайващото попожение в Евросъюза .... А какво да кажем за некадърноста и алчноста на европейските "лидери" ... а какво да кажем за зависимоста им от САЩ ... ами милионите ислямисти радикалисти дошли като "мигранти"... ами нещо за руската мафия ... украйнската мафия ... турската мафия ... албанската мафия ... на които Интерпол и регионалните полицейски управления ПРИЗНАХА че не могат да се противопоставят...

27

Европеец

преди 1 година

Европа няма да се пропука, Русия ще престане да съществува.

26

Путин Капут

преди 1 година

Всъщност, цената на газа ще започне главоломно да пада. Просто Германия започва да се отърсва от наследството на Шрьодер и атомните централи са пред отваряне. А веднъж отворени нуждата от газ ще спадне главоломно.

25

Истина къде?

преди 1 година

Ще слагат таван на цената, да ви баш...., това е безумие. За всичко вярват на Зеленски, да ви баш...... А помощи позлатихте го. Умират хора, а в Киев купони, дискотеки да ви баш...... Питам се, сън ли е? или наистина това става. А къде е НиновА и тя помогна на много хора за да загинат, а лъжеше народа да я баш.....

24

Украинка

преди 1 година

Дано да се пропука, пожелавам на европейци. Не вярвах, че такава омраза има във хората.

23

Анонимен

преди 1 година

Кадировците и бурятите гласяха чувал около цял Донас, какво стана? После чувал около Словянск и Краматорск. Какво стана с него? Накрая сами влязоха в чувала край Изюм, поне 10 000 заловени. путин беше велик стратег, накрая се хвана на това, Зеленски каза по медиите нещо си за Херсон. Какъв и*иот безподобен... Такъв т*панар и сред българските политици не можеш да намериш. Глупостта му коства живота на доста войници. А уж правеше всичко, за да направи русия по-защитена.

22

Или или

преди 1 година

Едно на две друго на четири.

21

Креативен краенкрете

преди 1 година

Паркета от парламента може да се дари на енергийно бедни . Ако зимата е студена има и други дърва които да се ползват там

20

Анонимен

преди 1 година

Не че нещо, но не Путин спря изцяло СП2, след като беше ясно, че транзита през Украина ще намалява, всички знаеха, *** ценитр ще тръгнат нагоре. Някой другари от ЕС направиха луди пари.

19

SS

преди 1 година

Разпадне ли се ЕС за евроатлантиците ще има нов НАРОДЕН СЪД ! Конфискация на имущество, а може би и изпълнени смъртни присъди! НАРОДА ИСКА ВЪЗМЕЗДИЕ !

18

СМЕХ....

преди 1 година

ЗА ЕС , НЕ СЪМ СИГУРЕН---- НО НА БЪЛГАРИТЕ ШЕ ИМ СЕ СЦЕПИ *** ОТ ПЛАЩАНЕ...хахахааа

17

Анонимен

преди 1 година

Аааа ши съ сцепи!

16

Чувай уьо

преди 1 година

Оказа се, че след нашите родни политици, най-зле са европейските некомпетентни политици. Толкова безхаберно се управлява Европа, на системи са хрантутниците Гърция и Италия, още 3 държави се клатят. Безхаберна енергийна политика, безхаберна парична политика, безхаберна социална политика. Напълниха се зорна с геьове и лисбийки, дето ни работа хващат, ни отговорност. Недай си боже, ако Русия ги издумка, ще има да хвърлят цветя пред танковете и да се оплакват, че някой им погазва правата!

15

Анонимен

преди 1 година

Газ и ток. Произвеждат се, доставят се. Колко се произвеждат, колко и откъде се доставят, ние с вас не можем да проверим. Могат да ни лъжат колкото си искат. Защо е спряна тази или онази АЕЦ също не можем да знаем. Могат да си организират криза, и да си обявят виновник. Остава да вярваме на медиите. Там пък, откъде получават информацията си, само можем да гадаем. Един "експерт" им казал, а друг прогнозирал, обаче медията обявява, че вече се е случило.

14

Анонимен

преди 1 година

ДСБ ритаха,плещеха срещу АЕЦ Белене,готова централа сертифицирана с доставено оборудване,особено Мартин Димитров,сега защо мълчи като п..,ако работеше Белене,щяхме да имаме най-евтиния ток в света.щяхме да се хилим на Урсула,ама на ви сега!

13

Анонимен

преди 1 година

Да,поредната глупост на днешната среща в ЕК да се пести ток от уличните лампи,точно от уличните та хората да ходят с фенерчета.Може да се поставят соларчета на лампите,не е нещо ново,е няма да е евтина инвестиция ,но за в бъдеще ще е трайно.

12

Анонимен

преди 1 година

ТИ СИ ИЗПЯТА ПЕСЕН

11

Анонимен

преди 1 година

А ЛОЙКО КАК Е ПАПКА ЛИ ДОБРЕ

10

...

преди 1 година

Тази война ще приключи с края на Путин!