44

шопендар

преди 1 година

може и да не я видим,ама със сигурност ще я усетим

43

Анонимен

преди 1 година

Чета призиви в западна Европа, че тази зима трябвало да избират между храна или топлина и не мога да повярвам.

42

Христо Христов

преди 1 година

Виденов искаше държавните фирми като Нефтохим да внасят печалбата в хазната, нещо което Лукановите съпартийци и председателите на ЕООД-тата като Нефтохим не искаха. Затова беше свален.

41

Христо Христов

преди 1 година

Виденов беше свален от БСП на Луканов с подкрепата на Москва, Берлин и Вашингтон. А Виденов нямаше топки да изкара ки'рливите им ризи. Това са фактите.

40

Христо Христов

преди 1 година

Другаре, да ви припомня че преди година 95% гласувахте ЗА ТОВА! ПП. При Виденов който обърна левовете в долари нямаше проблем. Сега ще трябва да объщате евротата в рубли май.

39

Анонимен

преди 1 година

Нещата са зле. И някой с вратовръзка за 1000 лева да ми разказва глупости няма да стане. Не Виденова ще виете да знаете, на народа му писна от вашите тъпотии. А той иска малко, да е нахранен, да е на топло, да е спокоен и да работи за достойно възнаграждение.

38

Студент

преди 1 година

Набедиха Виденов, а в действителност той отказа да ни продаде на запада и САЩ, затова ни спретнаха това мероприятие. Сега обаче нещата са различни. Наистина няма основни суровини. Тази зима е наистина благодарение на Киро гела и Асен жабока. Е, те са послушниците, които подписваха, но пак имат голяма заслуга за случващото се.

37

Анонимен

преди 1 година

Келешшш гаденнн грантаджийски.Ти със сигурност няма да усетиш,защото за такива простооотии,които ръсиш си получаваш грантаджийските сребърници,но аз гледам как буквално всеки ден затварят малките собственици и спускат кепенците на магазинчетата и работилницките си!Нямаш си представа с каква скорост става това и как расте армията на безработните!Малко е да обесят и вас и господарите ви юди!

36

някой

преди 1 година

Няма да бъде зкато Виденовата, просто ще мечтаем за нея!

35

Анонимен

преди 1 година

Колко пък да е изключено ? Убеден съм че от БСП ще направят всичко по силите си ,за да ни докарат до там, т.ч на 2 Окт мислете за кого гласувате

34

по-далече от Русия

преди 1 година

Колкото по-близо до Русия, толкова по-близо до просия

33

Albi

преди 1 година

Не е изключено, но само за някои ще е тежка.Само най-бедните го отнасят, който е докопал далаверите богатее повече на тази криза.А други живеят много над възможностите си, трябва да има справедливост. Не може с по 5 - 10 кредита и голямата работа. Вирят носове, демонстрират стандарт, това трябва да спре все някога,но не знам тези хора как ще свикнат с реалността. Много ще страдат.

32

Прод промяната

преди 1 година

Сега е по лошо - с тези цени и заплати паднали в пьти от времето на виденов - това удобно не се споменава , защо ли

31

Ние помним

преди 1 година

"Виденовата зима"беше направена от запада зада свалят про руското правителство. И да дойде на власт сдс който разграбиха и продадоха България.

30

Ром"с

преди 1 година

Във момента се играее мача между запада срещу Русия,помним как завърши предишният двубой през 1812 ...другите страни от света са пас срещу този мач.. .

29

драган

преди 1 година

а какво става сега иване ...?

28

Анонимен

преди 1 година

Сега ще е по-тешко от 1996 г. Огромен външен дълг от 100 милярда $, НОИ е в фалит и населението се топи и няма да има армия и МВР..

27

Иван

преди 1 година

Тогава си беше нагласена работа - както Майданите и Оранжевата революция, беше друго.Сега никой няма интерес да направи инфлация, защото хората ще се отвратят и от капитализма.

26

Анонимен

преди 1 година

да не е Виденова а е на Кирчо и Асенчо

25

Светът срещу Русия

преди 1 година

Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...