12

Пян_Гъ

преди 2 години

До анонимен: "Чичо Мирко, ако джобът ти е празен [...]" - Пич, принципно си прав, но не и за чичо Мирко. Човекът просто одобрява и насърчава широкия (макар и еднотипен) сексуален диапазон на ди Каприо и неистовото му желание да не прибира камшика заради постоянното плющене. Това е. А иначе това за мадамите (особено класните и поне с малко акъл) е неоспоримо.

11

Толераст

преди 2 години

Трябва да осъдят Леонардо и да го принудят към религиозна, расова и полова толерантност! Не може да излиза само с високи руси манекенки - трябва да добави в тефтерчето цветнокожи, размер плюс, млади, стари и от различните 17 пола, одобрени от LGBQTPRS+- общността.

10

анонимен

преди 2 години

Чичо Мирко, ако джобът ти е празен, никоя няма да те огрее. Ккаквото и да плещиш, каките си знаят цената и няма и да погледнат бедняци, ако ще и да са аполоновци. Е, може за малко и да ги погледнат.....

9

Цуни Микура

преди 2 години

Да пази да не фръли още едно - ще ослепее

8

чичо мирко

преди 2 години

Плющи Лео докат можеш сменяй и не им слушай глупостите на тези кухи *** ....само така до 24-25 и ги пращай на село Браво ти си човека

7

анонимен

преди 2 години

Докато другите се чудят какво да ядат и как да се къпят при тези кризи една след друга, разни пък се чудят кого да .......Тези ненормални диспропорции накрая ще затрият красивата ни планета. Не ми е ясно елитите къде гледат, то е ясно, че и те са от тези с безкрайните прищевки и лиготии, но поне са се хванали да ръководят света за разлика от разни манекенки и темподобни.

6

анонимен

преди 2 години

Тази не е ли бабичка за него - още малко и ще мине на 14 годишни, ако може. Такива дори не се и усещат, колко са смешни и че обикновено са с тях заради парите им. Дори и да е сделка, пак си е гнусно.

5

Алооо

преди 2 години

Оставете момчето, има кинти иска да *** всяка, нормално е. Всеки на неговото място щеше да е същия.

4

Анонимен

преди 2 години

Туй Джиджи е грозно арабче с пластични операции.

3

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден статия за ди Каприо. Какво толкова виждат в този стap epген?

2

Анонимен

преди 2 години

този рендосва всичко, което се движи и е младо!

1

епа и я

преди 2 години

Епа и я да съм на негово място и я ше ги онодвам колкот мога повече. Ди Каприо онодвай ги....щото онодваш или не живота си тече. Евала 1587 манекенки смени и не се спря бе.