34

Отврат

преди 1 година

Такава простотия ! Щели да пестят енергия, да слагат тавани....на инат на руснаците. Не знаят онзи лаф : ,, На инат дупе се намира" .Ще им пръднат на руснаците на онази работа .

33

Анонимен

преди 1 година

Колкоко тактично. Не я поканиха нито в Канада, нито Щатите, нито в Китай, нито в Индия, нито във Франция, нито е Испания,нито вГермания,нито Холандия, Швеция, Норвегия,Дания ,Австрия,Унгария, Полша,Чехия и Словакия даже в България, камо ли в Португалиям Италия,Турция,Апония,ХонгКонг,Австарлия и НоваЗеландия.Никъде в Африка!Английският народ се здоби с пестелив Премиер.

32

Black Sea

преди 1 година

До 32. Бай Щерьо, я обясни по точно как източноевропейците ще плащат сметките на британците, които не са в ЕС? Или ти още си живееш с Берлинския договор?

31

Анонимен

преди 1 година

Как така ще я замразяват цената на електроенергията,я питайте нашите родни пишман-икономисти,как всеки един таван и всяко едно замразяване на цените щяло да доведе до дефицити и хаос на пазара?

30

Щерю

преди 1 година

Великобритания замразява сметките за ток на домакинствата - Източноевропейците ще ги плащат...

29

Зеленият

преди 1 година

Популизъм в огромни размери.Ей тая ще потопи острова.

28

Анонимен

преди 1 година

Хората на острова дорде е още горещо да затварят с вакуомиране на консервени буркани слънчева енергия и като им стане студено, клъц капачкат . топлина излезе. топлина згрее замръзнал брит. Ако внесът два танкера със сливенки - уух те как ще ги топлят дорде мама Сливовица е пратила тате Ром да збере от комшийте тва онова за мънаните Курвоазиета.

27

Анонимен

преди 1 година

Фейс мейкърите много кратно забравят да й вложат долната протеза ( ако изобщо има протеза или ако има зъби те да са претъркани, корто прави лицето безгранично дискутабилно. Явно трябва да бъдат сменени и дадени под съд за умишлено угрозняване и клоунизиране на ПМ използвайки малки групи от невинни грешки за да се получи такова странно изражение на лицето когато говори че 5 години бритите ще плащат >200 паунда месечно за енергии.

26

11

преди 1 година

Тази на снимката е луда. Олигофрения до шия ...

25

Анонимен

преди 1 година

2500 паунда са 470 лева средно на месец. Доста ток употребяват наглосалсонците.

24

ьаьаьа

преди 1 година

Пускайте копачките на острова, колкото повече харчиш толкова по-евтино. Комунизмът се завърна. Сега всеки потребител ще има ферма за копаене на крипто. Какъв кеф ще е да живееш на острова и да ставаш милионер. А при нас кога ще сложат 2500 лв таван на тока за година. Това ще е супер. Че иначе няма да сме конкурентни на Британския пазар.

23

Реално погледнато

преди 1 година

Там скоро всичко ще замръзне, не само сметките на домакинствата!

22

Анонимен

преди 1 година

До 24 Досега гледах лайв на местен от Балморал. негови роднини са прислуга в замъка. Май е истина. Всички тв репортери са в черно или с черни вратовръзки. Децата й са пристигнали с хеликоптери. За съжаление изглежда истина. За съжаление, защото Кралството приключва с нея. Остават руини.

21

Анонимен

преди 1 година

Тия смешници дето се дървят на Китай и Русия, пратиха най-новия си самолетоносащ в САЩ той се счупи по пътя и се върна. :-)-Това да ти не е янко_шумкарско Балканче:)))))))

20

За 25

преди 1 година

Ами сериозна медия не би публикувала точно тази снимка за такава новина. Нищо чудно да няма нищо вярно. Поредните измислици, макар и за Великобритания, лъжата си е лъжа.

19

Анонимен

преди 1 година

Простакеси! Англия си отива с кралицата...

18

Анонимен

преди 1 година

Кои са тия три девици, английски убавици на снимката?

17

Анонимен

преди 1 година

При англичаните проблема е ,че на книга всичко звучи много хубаво ама изпълнението малко им куца...

16

Анонимен

преди 1 година

А в БКП_Лъъъйййнария кога?????

15

Анонимен

преди 1 година

Тия смешници дето се дървят на Китай и Русия, пратиха най-новия си самолетоносащ в САЩ той се счупи по пътя и се върна. :-)