8

Възмутен

преди 1 година

До Анонимен Това няма как да стане.Плащам си данъци и в България.и кой си ти та да определяш къде ще живея.като българин имам всичките права на такъв.

7

Анонимен

преди 1 година

Въпрос към мвНр, когато има избори в Турция, колко секции се отварят в Бълтария? 0 нали?

6

Анонимен

преди 1 година

Незабавна забрана за гласуването извън България (който желае да гласува да си идва) и даване право да се гласува на граждани само, които си плащат данъците в България (това е много важно), не може някакви маргинали да ни определят политиката?

5

Анонимен

преди 1 година

Колкото и секции да разкрие, докато се гласува с машини, Радев, ПП и ДБ ще определят резултатите. Ясно е като бял ден.

4

Евала

преди 1 година

Браво!!! И това все за хора, дето от години не живеят в страната, не плащат данъци и осигуровки, а ние изплащаме пенсията на родителите им. Те ще ми определят бъдещето. Както преди 2 години масово подкрепяха пуча срещу правителството и сега сме им много благодарни за подмяната , инфлацията и високите цени. Да си стоят в странство и да си гласуват я за Джонсън, я за Шол, я за Ердоган!

3

Анонимен

преди 1 година

Въпросът не е колко са секциите,а къде са?И как се гласува в тях?Защо в Турция,където има най-много секции се гласува с хартиени бюлетини,и то предварително попълнени???Каква е тая привилегия???

2

740 са малко

преди 1 година

Поне 1,000 в повече трябва да са!И като забраните на нашенците да се чешат докато гласуват,и света ще бъде шашардисан!

1

Анонимен

преди 1 година

От къде на къде хора които не плащат данъци в България ,ще имат право на избор на депутати които биха имали възможността да променят моите данъци????