220

Анонимен

преди 1 година

До Българин 227 Тук пишат много троловe, така че ще бъде неправилно да правите изводи от коментарите.

219

дребна подробност

преди 1 година

В заглавието сте "пропуснали" да напишете, "през последната година" :), както пише в статията и с това лееекичко ни манипулирате :). После не знаем колко от анкетираните българи не са българи :)

218

!

преди 1 година

Аз съм интелигентен човек и ако ми трябва нещо влизам в гугъла и чета. Няма нужда да давам луди пари за излишна информация.

217

Българин

преди 1 година

Нужно е да прочетеш няколко коментара в днес.бг, за да знаеш разбереш, че процентите са дори повече от 38. Поздрави на всички русофили и путкопоклонници.

216

hahahah

преди 1 година

Специален поздрав за супер интелигентните, начетени, качествени българи, които са бедни, защото лошата държава/САЩ/Сорос/рептилите/съседа са им виновни.

215

Анонимен

преди 1 година

Това обяснява много неща хаххах

214

Анонимен

преди 1 година

После се чудят защо са бедни. Не става само с кренвирши, олио и нафта бе.

213

Анонимен

преди 1 година

Когато 12год.имахме Премиер,който е прочел само една книга/ВИНЕТУ/какво можеше да се очаква.

212

Стоко

преди 1 година

От четящите половината са почитатели на езотерика с меки корици или наръчници за саморазвитие и бързо забогатяване. В този ред на мисли излиза, че ситуацията е още по-тревожна.

211

Селянка от Своге

преди 1 година

Гледането на турски и индийски сериали е къде къде по интересно занимание.

210

Анонимен

преди 1 година

Колкото по-висок е социално-икономическият статус на анкетираните (по-високо образование, тип заетост, доходи), толкова по-силно изразена е нагласата, че четенето е от значение. Ся разбрахте ли що сте бедни бе??

209

Бойко Борисов

преди 1 година

Българите са еднокнижници като мене и затова гласуват яко 13 години за мене! ГЕРБ ПОБЕЖДАВА!

208

Българин

преди 1 година

Малко е! Като гледам гань овците под мене са поне 60-70% непрочелите..

207

Ивелин Михайлов

преди 1 година

Като чета коментарите ми се ще ковидът да беше затрил повечко българи..

206

Исторически парк

преди 1 година

*** народ - слаба държава!

205

Анонимен

преди 1 година

И с какво четенето на художествена литерута ще допринесе за личностното ми развитие, А? Всеки по известен роман е екранизиран а както казват англичаните - една картина се равнява на 1000 думи. Животът е кратък и не бива да се пропилява в четене на нещо, което някой друг си е губил времето да напише.

204

Радослав

преди 1 година

Проблема не е само в хората, а и в книгите които се издават. Техническа литература се намира изключително трудно и в повечето случаи трябва да я търсиш в антикварни магазини. Масово се превеждат и издават книги които са поради липсата на друга дума "еднодневки", книги които ще прочетеш един път и никога няма да се върнеш към тях за да ги прочетеш отново. Затова доста хора започнаха да четат онлайн, особенно хора които са научили някой чужд език, просто в чуждоезичните издания има повече избор.

203

Тъпaнap

преди 1 година

Ми то и аз не съм прочел нито една книга от край до край. О тук чопна от там чопна.От край до край се четат само романи тип сапунена опера.

202

До 209 анонимен

преди 1 година

Братко, ясно, че не знаеш златното правило на студента-тройката е гаранция за диплома за завършено образование. Като отидеш по разпределение, никой не ти гледа дипломата с какъв успех е. Имам диплома от УИ Ст. Димитров-Дупница 1973, специалност рисуване, и от ВИ В.Търново българска филология 1978, задочно. Държал съм изпити по история на БКП, политикономия, диамат, философия и пр. и всичко с тройка. Бях учител 40г. и никой институт не ме научи как да попълвам дневник и материална книга. Айде...

201

Анонимен

преди 1 година

Начело на държавата 12 години беше човек прочел една книга Винету, Гешев го е срам да си даде дипломата, защото сигурно е само тройки, знайни и незнайни мутри, също толкова грамотни, карт коли за по 200 бона, нашия кмет (където живея), срича като първокласник, е при такъв пример, какво очаквате. Тоя народ няма никога да се оправи. Той мрази образованите.