9

ПроСоТо

преди 1 година

не разбирам що са палите толкова..Болни има -"С ЛОПАТА ДА ГИ РИНЕШ"..Ама викате:-"Брус е велик,не е като орача и сеяча" ?...Ами ако ги немаше орача и сеяча,щеше ли да има жив Брус бре?!..Ако ги немаше тия въпросните,какво щехте да ядете и пиете бре,"великани" ?!..Само с филми са не живей!

8

Анонимен

преди 1 година

Бог да е с Брус Уилис и със семейството му! Всички пишещи простотии и с омраза, просто си замълчете! Всеки със своята карма, която е натрупал. Никой няма да избяга от това. Актьорите и богатите и те са хора. Просто трябва да бъдем смирени. Жената е избрала правилен път - любов и подкрепа до последно, защото един болен от това има нужда. А с пари не може да се купи нито любов, нито здраве. И с българска пенсия пак можеш да си обичаш и щастлив. Даже и без пенсия. Когато имаш любов и доверие в Бог

7

Бачо Киро

преди 1 година

До номер 2: май това, което ти е писано за име, е това, от което наистина имаш нужда.

6

Жеко

преди 1 година

Трябва всяка сутрин да му прави едно свирче! Ще се оправи за няколко дни!

5

капитол

преди 1 година

Тя все още е млада и има нужда да живее. Трябва да вземе каквото може и да продължи живота си с друг мъж.

4

Сатер

преди 1 година

Адиоти, когато сте го гледали в захлас не сте предполагали че имате възможност да хейтвате. Смирете се , той е дал много, просто замълчете.

3

Анонимен

преди 1 година

баща ми е с тази болест,неадекватни действия като на 3 г.дете,не може да се облече,изкъпе сам.не може да намери стаите , дори обикновен предмет не може да намери,не може да чете, да гледа телевизия ,да се прани сам,просто мозъкът не работи.пълен инвалид 100%.

2

Лечение

преди 1 година

Аз му пожелавам да олекне с милионите и да остане с българска пенсия. Да види какво е мъка и парализа. Само дето тогава подкупната медия няма да пише за него, а за хемороидите на някой друг с милиони.

1

всички

преди 1 година

страдаме от болести и всички ще умрем