65

Стефан

преди 1 година

Имало срещу него репресии и тормоз. Да попита пострадалите от насилие, тормоз, репресии и произвол по време на първото правителство на ГЕРБ, когато вътрешен министър беше Цветан Цветанов, какво означава думата "репресии". Или на размотаваните с години в спецсъдилищата и в спецпрокуратурите какво е репресия. Добре, че парламентът закри тази изродщина спецправосъдие. Винаги съм се чудил в какво е специализирано то. Да тормози години хората и после тормозените да съдят България в ЕСПЧ в Страсбург.

64

Стефан

преди 1 година

Не знам докога ще се занимаваме с ареста на този ***? Бил незаконен. А колко законни бяха арестите на Десислава Иванчева, Борислав Сандов и други? Десислава Иванчева я държаха на слънцето показно 10 часа и после я разкарваха с пранги на краката като най-голямата престъпница в държавата. Борислав Сандов го душиха полицаи и осъди полицията. Но парите, които му присъди съдът, бяха взети в крайна сметка от нас, данъкоплатците, а не от джобовете на полицаите или на Бойко Борисов.

63

Анонимен

преди 1 година

ЕНП колко пъти и защитавала хора, които са подложени на репресии и погазване на човешките права за дребни неща?

62

Анонимен

преди 1 година

Влошаване на върховенството на закона и потъпкване на европейските ценности в Бг е съденето на хора за 10-20 лв. и затварянето на очи пред "усвояванията" на милиарди левове. В коя европейска държава вкарват хора в затвора за дребни суми, освен в Бг? Ако Вебер харесва кражбите в особено големи размери, да си прибира ББ при него.

61

Анонимен

преди 1 година

До питащ КАЗВАШ ПРОКУРОРИТЕ БИЛЕ КОФТАК, АМА НАЛИ ИМА РАЗСЛЕДВАЩИ ПОЛИЦАИ- ТЕ ДО КАКВО СЕ ДОБРАХА НАЛИ ДАМАДЖАН ГОВОРЕШЕ ЗА ЕДНИ МИЛИОНИ В САКОВЕ, НАЛИ ИМА ЕВРОПЕЙСКА ПРОКУРАТУРА, НАЛИ СЕ ТВЪРДИ ЧЕ БОРИСОВ Е ЗЛОУПОТРЕБИЛ С ЕВРОПЕЙСКИ СУБСИДИИ ЗА МАГИСТРАЛИТЕ- С ТАКИВА СЕ ЗАНИМАВА ЕВРОПРОКУРАТУРАТА- И СЕГА НИЩО- ДАМАДЖАН ТАРАШКОВ ОНЕВИНИ ГЕРБ И БОРИСОВ- НЯМА НИТО ЕДНО ЗАВЕДЕНО ДЕЛО- НА ФОНА НА 19 ИМОТА ЗА МИЛИОНИ НА ДАМАДЖАН И НОВИТЕ ТРИ ЗА МИЛИОНИ САМО ЗА 6 МЕСЕЦА ЧЕКМЕДЧЕТО СЕ СВИ СРАМЕЖЛИВО.

60

Анонимен

преди 1 година

Борисов не просто трябва да бъде арестуван. Трябва да бъде върнато и смъртното наказание

59

Аноним

преди 1 година

Сега пък и ме блокирате за кой ли път защото не ви е изгодно това което пиша толерират грозотииинаписани глупости простотии

58

До 55

преди 1 година

Трябва да бъде ударен от твърда ръка , а защо не и от САЩ ....

57

До 59

преди 1 година

То вие всичко знаете, ама се работи с факти, а не със слухове.

56

До 61

преди 1 година

Преди да пишеш тъпотии е хубаво малко да се образоваш и тогава да пишеш.Ама то троловете сте тук само да дрънкате опорки, нали за това ви плащат новите антикорупционери дето ни окрадоха за 7 месеца

55

питащ

преди 1 година

От къде на къде ЕНП ще се меси във вътрешните работи на една суверенна държава член на ЕС. Да си сядат на някои части и да не дрън...кат не...бивалици. Бойко си е за затвора но няма кой да открие наказателната процедура за това. При такъв главен прокурор и прокурори завършили в ЮЗУ и Бургаския свободен университет няма как да има правилно прилагане на наказателното право.

54

Анонимен

преди 1 година

Всички знаем ,че огромна част от откраднатите близо сто милиарда от Борисов , са доставени на ЕНП.

53

Анонимен

преди 1 година

Призовавам незабавно да бъдат арестувани и да им да потърси сметка за престъпленията:Бойко Борисо, Гешев ,Нинова ,Цветанов ,Доган ,Пеевски, Петков, Василев ,Иванов, Каракачанов......,Костов....царя....

52

Анонимен

преди 1 година

Който е живял с милиони от Русия и който е крал от народа си ще бъде арестуван и хвърлен в най студения, влажен и ромски затвор на България. Бойка, докато игра карти му носеха клипчета с изнасилвания от затвора и правилно се страхува от ромските кавали след месец

51

заптието

преди 1 година

Помака Рошков емигрира в Турция с 19 имота.

50

Анонимен

преди 1 година

В ЕНП са по-корумпирани и от Боко.От един дол дренки са.Защо мислите така се застъпват за една доказано корумпирана тиква,която и в Европа и Америка я разбраха що за стока е.

49

Анонимен

преди 1 година

И кой казва,че ареста е незаконен?Тези,на които Боко пълнеше джобовете докато беше на власт.

48

Анонимен

преди 1 година

Част от европейските средства са връщани обратно на когото трябва.И кой е той ще го познаете лесно-този който защитава една корумпирана тиква.

47

Анонимен

преди 1 година

Абе,баш си беше законен,ама докато имаме тиква с каскет,няма да има правосъдие.

46

Анонимен

преди 1 година

Аааа,още не си е казала тежката дума Кьовеши.