12

Warnings MAfia

преди 1 година

За първи път медицинската и фармацефтичните мафии проведоха ГЛОБАЛЕН терор рекламиран като SARS COV 19.. Убити са десетки милиони с исползване на дигитално холограмни видео терористични оръжия.. Експерти да огледат болници вклв Ухан Китай..Милиарди са поразени с по няколко дози нарочно приготвени "ваксини". Милиарди с а поразени трайно трудно лечимо с PCR tests. Стотици трилиони $ щети чрез съучастници на власт..За първи път терористите убиват рекламно лекари с цел ваксинации на живите..

11

НЕ сме добре

преди 1 година

В БЪлгария има медицинска мафия.. Колкото повече и по трайно болни толкова повече милиарди се крадат от бюджета и от населението през аптеките ..Всички са включени на постоянно проследяване от мафията.. Разболяват ги чрез дигитлано холограмни оръжия вкл в камери,лични документи,здравноосигурителни и рецептурни книжки.. Средно от един пенсионер ограбват по 66 лева месечно..

10

Анонимен

преди 1 година

Тоя явно не живее в България а тръгнал да се изказва от името на българина Поредния продажник

9

Анонимен

преди 1 година

Тоя гледа от неговата камбанерия може да получи помощ но дали като остарее ще е така Да достъпни са джипитата може да им се изтърсиш по всяко време ско нвмат време им вдигаш скандал може ли и в болниците Не Сестрата на баба ми беше 4 месеца в болница в Испания чисто грижовно у нас няма такова нещо узписват те на третия ден по кл пътека с подобрения пък после си се влошил но никой не те иска в болница щот си разход за който държавата не плащаДа му имам заключенията

8

Анонимен

преди 1 година

Да има достъп до Джипита за 1-3 лв от рам нататък идват плащанията за избор ба екип такова няма в Западна Европа за консумативи за лекарства които в Западна Европа са безплатни а у нас плащат минимум 100лв като ти изпишат рецепта Тези пак са лъгали европейците ха-ха но не ми е смешно де

7

Анонимен

преди 1 година

Българското здравеопазване, ако има такова е просто безумно и пълна кретения. Никой не се грижи за болния а само как да си напълни джоба.Това е важно но не и по този уродлив начин.Говоря го това от личен опит видях на практика какво представлява българското здравеопазване видях че такова просто не съществува. Всичко е икономика и само това. Предупреждавам ако имате болни родители на възраст не ги пращайте в болница да ги убият.Защото точно това става. Здравеопазване-на куково лято

6

Най-много обезценен

преди 1 година

е живота на българина. Най-ценното му!

5

чети внимателно

преди 1 година

"Който краде, за здраве ще плаче." - баба Ванга

4

Анонимен

преди 1 година

България бележи 15,9% обща неудовлетворе-ност, като средните проценти за ЕС са 25,5%. . . . Зависи от какво ниво гледаш! Защо ни шъжете отново? Ако здравно си много добре осигурен дреболиите ще дразнят много повече и затова процентите в ВС са по-големи отколкото ако си много слабо осигурен и ти дадат безплатна марля, ще бъдеш на върха на щастието! Това много значително за опростял народ с такива опростяли или неграмотни хора! Така, че това е предизборна акция вече!

3

За здравеопазването

преди 1 година

ни говорят най-добре некролозите и на млади хора даже по улиците.

2

морски

преди 1 година

За Митьо Очите бяха оградили болницата като военна зона. За останалите - спасение поединично! Нямаш ли поисканите пари, отиваш на оня свят.

1

Анонимен

преди 1 година

Достъпа е да умреш на пейката отвънка. Или да те разкарват по пет болници с откази и пренасочвания и да умреш по пътя в линейката.