317

ПУ И ХАПЧЕТАТА

преди 1 година

ЗА ПУ Е ЯСНО- БЯЛА РИЗА БЕЗ РЪКАВИ, ВЪРЗАН. НО ЗА РУСИЯ - АБЕ РУСИЙО НАЛИ ЗА ДА СИ ЦЕНТЪР ТРЯБВА ДА СИ ПОНЕ 4-ТА, ИЛИ 5-ТА ПО ИНДУСТРИАЛНА МОШ, А ТИ СИ КЪМ КРАЯ ПО ТОЗИ ПОКАЗАТЕЛ НА ПЪРВИТЕ ПО МОЩ 20 СТРАНИ.

316

Morski

преди 1 година

А визията на светът е " СВЯТ БЕЗ РУСИЯ"! 300 години са най-голямата държава и за тези 300 години не успяха да станат най-богатата, а постигнаха - бедност, злоба, империализъм(пак и още не им стига земя- въпреки вакуума от хора на изток), разруха, и вече липса на съжаление от света към тях!ЕДИН ПЪТ СТОМНА- 1917( АНТИХРИСТА СЕ НАСТАНИ ТРАЙНО В РУСИЯ), ВТОРИ ПЪТ СТОМНА-1991( СССР СЕ РАЗПАДНА) , ТРЕТИЯ ПЪТ ЩЕ Е ОКОНЧАТЕЛЕН! ГОСПОД ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ИМ ПРОСТИ!РУСИЯ НЕ Е ХРИСТИЯНСКА, РУСИЯ Е НА САТАНАТА!

315

Смърдии

преди 1 година

Диктатора Путин - на въжето! Скоро самите руснаци ще му видят сметката.

314

Русия

преди 1 година

Ку ни сти разбрали *** БГ СМРАДтаСРАЛИЦАТА на Мангалия е утупала куйрука!!

313

Алеко

преди 1 година

Чета коментари и си мисля че, Българите са най-великият народ. Нищо че, са слугите на Европа

312

Смешно е

преди 1 година

Надигнала жабата крак за подкова.. подлогата на Китай и Индия, който ще заеме ролята на техен сателит, просото сънува. Ще го стегнат и пратят на мястото си...

311

център-гъза на путин

преди 1 година

Новата визия за свете е с център aнyca на путин. Там ще се изреждат всичките пендьовци в света.

310

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно неадекватен в тоя. А относно "Азиатско-Тихоокеанския регион, регион, който, по думите на Путин, "е приятелски настроен и играе все по-важна роля"" дълбоко се е объркал. Жълтите се интересуват само от интереса си. В момента интереса са им ресурсите, които Рашистан им продава без пари. Утре ще решат друго и ще станат 1ви приятели с Украйна, после със САЩ...

309

мат

преди 1 година

Само във фантастиката се е чуло и видяло;парий-император,световен лидер и тем подобни простотии.

308

Анонимен

преди 1 година

Ceкси, знойни рашки бегат по npaшkи, че укрите не питат, в кой час да ги заритат!

307

Анонимен

преди 1 година

###Руският лидер разкритикува начина, по който Тръс е била определена за премиер и заяви, че този начин "далеч не е демократичен". ###И НАГЪЛ!!! А ТОЙ, ДЕМОКРАТИЧНО ИЗБРАН!

306

Анонимен

преди 1 година

Русия няма да спре да съществува , за съжаление на доста хора...Но пък за моя радост, даже е много вероятно да спечели войната на санкции и природни ресурси !!! Европродажниците сигурно ще вият на умряло след година две като разберат какво е глад ,студ и мизерия!!! По- долу има статия колко сме *** българите - доказано!

305

Анонимен

преди 1 година

Русия си остава велика сила......................в това няма спор!!!

304

sd

преди 1 година

путин вече завижда на кадафи - най-интересното предстои!

303

Анонимен

преди 1 година

Джуджето от КГБ даже няма необходимата чест да се гръмне в слепоочието...

302

Анонимен

преди 1 година

Абе хора, не изгониха ли руските шпиони от България? Какви са тези дето пишат тук на руски? Я ходете да помагате на украинския фронт.

301

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 329: дхай на путлерин и не ни занимавай с глупостите си ! Както ЛЕВСКИ и БОТЕВ са казали колкото БЪЛГАРИЯ е по далеко от русия толкова по добре за НАС :)

300

Анонимен

преди 1 година

Абе, руснаци, как сте днес? Поздравления за гениалната ви военна стратегия и как всичко върви по план. Надхитрихте НАТО. Никой не позна, че стратегията ви е да повтаряте 1812-та година. Ще отстъпвате до Урал, ще запалите Москва и след това ще изчакате украинците да умрат от глад, студ и болести и да си тръгнат. И като си тръгнат ще обявите победа. Надхитрихте всички. И днес това гениално отстъпление от град Балаклея. Украинците напълно се подведоха по капана и влязоха. Така и до Москва.

299

Така си е

преди 1 година

Този бункерен рептил съсипа Русия.Един комик го направи за смях и руснаците няма да му простят.Русия се превърна в посмешище,което не само няма икономика,но се оказа,че няма и армия.Олигарския,частен флот е по-скъп от целия им военоморски флот.

298

Войн

преди 1 година

Укрите са подпукали яко рашистите. Гледайте Ал Джазира или тубата. Яки новини с филмови картинки от контраударите и настъплението на украинските войски.