26

Анонимен

преди 1 година

А как в другите страни са?

25

Анонимен

преди 1 година

В България по бензиностанциите бензина и дизела започна да поскъпва от декември 2020 година, като в първите 5 месеца темпа на увеличение на цените беше най-висок.

24

Анонимен

преди 1 година

А какво ли ще стане, ако и в България тока поскъпне на нивата в другите държави от ЕС?!

23

Анонимен

преди 1 година

Новината е доста лъжлива. В България газа поскъпна много, но в България се употребява малко газ. Токът в България не поскъпна толкова много, колкото в другите държави от ЕС, но заради тока наистина всичко поскъпва.

22

Анонимен

преди 1 година

Къде са сега умнокрасивите от ДБ и Боец да обяснят, че всичко е точно и който се е зачудил как ще се кара за напред бил русофил....Идват избори-нека всеки си направи изводите и гласува със разум а не в резултат на истерична пропаганда и емоции...

21

Анонимен

преди 1 година

При демокрацията и пазарната икономика е така - криза след криза.

20

Анонимен

преди 1 година

Хлябът в столицата е под всякаква критика. Не го месят. Това не е хляб, а някаква печена-недопечена каша за прасета, превтасвала поне два-три пъти. Не месят хляба, а го джуркат. Гавра с основната ни храна. Не е прокопсал, който се е мислел за по-голям от хляба. Народът да яде пасти.

19

GG

преди 1 година

Вие май така и не разбрахте, че управлява ли БСП, винаги има криза !!! Колко още ви трябва да го разберете ?

18

ХАОСЪТ НА ПРОМЯНАТА

преди 1 година

Нулевото ДДС на хляба без никакъв ефект, олиото скача с нови 50% Петков , Василев, Бойкикев , Нинова и Копейкин - Руските свиркаджии ......

17

Анонимен

преди 1 година

Добре че поне не плащаме в момента и огромните заплати на 240 - те хрантутници в парламента

16

Анонимен

преди 1 година

Еми Киреца е за еване.

15

Анонимен

преди 1 година

фейк нюз. киро каза че стоките тук са най-евтини в цял ЕС

14

еУроидиот

преди 1 година

Сега ще въведем таван и на тези цени. А едно време се подигравахме на СССР. Сега ЕС бавно но сигурно се превръща в тоталитарна държава. Санкции срещу други държави забрани за пътуване в определени страни истерична пропаганда срещу тях масови затваряния на населението и забрана да работи цензура в медиите забрани да се топлим ядем и осветяваме. Който не е живял в комунизма сега му става ясно какво беше. Държавата определя цени и стоките изчезват и стават по скъпи.А зад океана се подсмива Чичо Сам

13

София

преди 1 година

Бих ви посъветвал да започнете да си купувате стоки от първа необходимост, както и трайни варива, за да се подготвите за зимата. В момента живеем в свят с много неизвестни и утре можем да осъмнем в държава, в която няма храна за всички продиктувано от липсата на енергийни ресурси. Дет се вика, никога не е зле да хвърлите 1кг боб, леща, нахут, ориз, брашно, спагети, 1л олио, оцет, сол, захар, малко микс от различни подправки и консерви за черни дни в килера.

12

Кире

преди 1 година

И какво от това. Най-добре да свикнем с идеята и да се адаптираме. Никой производител няма да си намали заплатите и цените на стоките, за да може БГ пенсионер да се чуства добре. Като печатаха, за да дават помощи не ривахме, сега ривеме. Ми да ривеме, ако това ще ни плати сметките :)

11

Дядо Мраз

преди 1 година

Зимата идва. Някой ще стой на студено. Всички стоки с 40% на горе. Но ще издържите.Ще ви поддържат европейските ценности. На женския пазар вече ги продават. Внос са Брюксел.

10

Анонимен

преди 1 година

още някоя друга санкция на фон ден лайнер да измислите,фалирахте ЕС заради войната САЩ с Русия чрез Украйна

9

Христо Христов

преди 1 година

Няма лошо! Хубаво е да ни се напомня, че не само сме членове в клуба на богатите ЕС, но и сме добре интегрирани в него!

8

fact

преди 1 година

еми,може да НЕ КУПУВАШ! Кой те задължава?

7

мдаа

преди 1 година

Това защо не го написахте пролетта. Тогава когато пишехме, че газта не е само да си топлим Д-то, а и суровина в някой промишлени сектори. Също така е съпътстващ разход и се вкл. в себестойността на много стоки и услуги, тук някой пишеха, че отоплителният сезон приключи и не ни трябва газ. Но идва нов отоплителен сезон. Зимата също идва.