35

30

преди 1 година

АЕЦ Белене няма как да има. Под площадката има разлом. През 1989г го построиха ама се нацепи и го махнаха да не виждат хората осирането. Козлодуй 7 и 8 има по реална преспектива

34

Димитров

преди 1 година

ВНС и да се върне член първи от Живковата конституция.Направо цялата я върнете и след 5 г ще сме се излекували от капитализма.

33

Анонимен

преди 1 година

Очевидно гроп , дпс и *** искат да ни направят про руски сателит . Пропагандата на платените драскачи е страшна.... и нещата си отиват към еднопосочен билет навън....

32

Анонимен

преди 1 година

"Възраждане" предлага разработване на дългосрочна национална доктрина за развитието на енергетиката, която ще регламентира стратегическите цели и политики за развитие на отрасъла, оптимизацията на енергийния баланс по отношение на видовете енергия и обезпечеността с енергийни носители, реформиране на ДКЕВР, НЕК и БЕХ, регулиране на изкупните цени на зелената енергия и произвежданата от ТЕЦ-1 и ТЕЦ-3 в "Марица-изток", всяко малко предприятие и домакинство да може да участва в добива и разпределе

31

Който пусне АЕЦ-а

преди 1 година

..... ще спечели ))) Но засега не се виждат такива на хоризонта! Значи - каква енергийна независимост - никаква! Като резултат - нови избори напролет )))

30

До 27

преди 1 година

ГЕРБ, ДПС и Възраждане нямаха общо 120 депутата и в миналото народно събрание

29

В

преди 1 година

Радев ще управлява 4 г.Партиите приключиха като легитимност.Търси се нова политическа формула.

28

Споделям

преди 1 година

Вчера от САЩ пристигна важна дама. На ЦИК ще бъде разяснено как се работи правилно и демократично на поредните свободни избори в България.

27

HeinrichHimmler

преди 1 година

ГЕРБ имаха вече възможност да направят АЕЦ Белене за над 10 години власт - не пожелах аз вместо това затвориха съществуващия газопровод като ни лишиха от милиарди за транзит и същевременно изградиха с наши пари южен поток, от който не печелим нищо. Затова никога повече ГЕРБ !

26

Очаквам

преди 1 година

Чрез ГЕРБ Възраждане ще получат лигитимация във властта

25

Анонимен

преди 1 година

Каква независимост?Пълни кукувци.Бойко като вземв пак властта ще се обърне на 180гр. и ще докара Газпром,което и трябва.Инак възраждане ще го свалят и пак на избори.

24

До г-н Политолога

преди 1 година

ГЕРБ, ДПС и Възраждане имаха общо 120 депутата и в миналото народно събрание. На ГЕРБ му се даде и мандат при падането на правителството. По твоята логика - защо не управляваха тогава? ДПС бяха опозиция на ГЕРБ 11 години. Възраждане никога не са имали коалиция с никоя управляваща партия. Върни си професурата по политология.

23

Анонимен

преди 1 година

Възраждане са най хитрата партия

22

Проф политолог

преди 1 година

Над 120 депутата ще имат ГЕРБ, ДПС и Възраждане. Това ще е новото управление. ПП също стават но им трябва опит който ще трупат в опозиция. ДБ ще *** раните от коалицията с БСП. Самата БСП ще изхвърли Нинова щото има тежки обвинения за присвояване на държавни пари

21

Анонимен

преди 1 година

Болката на германците.Първо Русия е прекалено голяма да бъде пренебрегната като фактор.Второ Русия е прекалено гоояма за да бъде победенаТрето Русия се събуди и не може да бъде крадена ккато предиЧетвърто на германците им е къс за да управляват такава територия.Боли ги много ги боли страдащите от маниакално величие немци

20

Христо Христов

преди 1 година

Обективно погледнато, най-конкретната и адекватна програма е на Възраждане. Тиквата може много да плещи, но точно той, слугувайки на Брюксел и Вашингтон, отказа и Белене и Южен поток - два проекта които обезпечаваха енергийна стабилност в България. Факти.

19

Браво Възраждане

преди 1 година

Диверсификацията на източниците

18

Възраждане

преди 1 година

Оптимизацията на енергийния баланс по отношение на видовете енергия и обезпечеността с енергийни носители, диверсификацията на източниците, възможностите за създаване на запаси, облекченото въвеждане на микромощности, обезпечаването на отрасъла със специалисти, развитието на научно-техническия потенциал, развитието и поддържането на материалната база, ефективността и ефикасността при производството и ползването на електрическа енергия.

17

Анонимен

преди 1 година

Предлагам затвор за обещано не неизпълнено.

16

Анонимен

преди 1 година

Копейките предлагат отваряне на Белене и мятане на всички нехаресващи ги т.е. кажи речи цялото население на България.