49

Хитър Петър

преди 1 година

Ако се махнат от ЕС след 3 месеца ще станат като Русия! А след 1 година ще подадат молба за членство!

48

Нормален

преди 1 година

Унгария отдавна трябваше да бъде изхвърлена от ЕС, за Сърбия да не говорим.

47

Колбо

преди 1 година

45 този дебелия дето ти го наричаш народът му живее много добре народа на унгария единствената страна в европа където нямам миграция защо ли ми защото се живее и добре осигурени с социално за трето дете получават 30 000 безвъзмездно плюс 8 000 за автомобил Виктор Орбан наистина се грижи за народа си

46

Анонимен

преди 1 година

нека да излезе от ес и после ще пишете за нивото на стандарта им.

45

Анонимен

преди 1 година

Този дебел,себичен,ограничен унгарски селянин орбан,един ден ще настъпи мотиката...Но,виновен е ЕС,че изобщо се тутка и се поддава на същия,карайки тази руска мижитурка да изглежда фактор с изнудванията си.Така ще е докато разкарат прословутото и напълно глупаво ''вземане на решение с единодушие''.Груб пропуск,обслужващ слугинските на рашка кабинети в Европа.

44

Анонимен

преди 1 година

38, бил си в Будапеща, но преди да хвалиш Унгария (принципно си е за хвалене), не е лош да мръднеш и малко встрани. Раходи се на изток към Украинската граинца примерно. Но ако не друго, политиката, която водят за момента обределно е резултатна, защото като цяло Унгария върви напред за разлика от България.

43

Анонимен

преди 1 година

Бях през юни в Унгария! Тролът 37 Джон Ленин да си купи въже и да си търси по як клон! По уредена държава села, малки градове не съм виждала! 33 000 евро пресметнато за трето дете и жена с пет деца е освободена до края на живота си от данъци! Нека даде такъв пример не само в Европа но и в света!

42

Малко за политика

преди 1 година

До Анонимен 40: "Точно заради Унгария, ЕС ще гласува в скоро време точка в правилника, решенията им да бъдат приемани и с непълно мнозинство". И какво ще последва от това? Ще се окаже че тези решения ще се изпълняват също от непълно мнозинство. Т.е. реална полза от такива решения просто няма да има.

41

НАТО-Стандарт

преди 1 година

Орбан - европейският лукашенко, унгарският вучич, троянската коза на *** и кадироф в ЕС. С други думи - *** безродна, непотребна...

40

Анонимен

преди 1 година

Точно заради Унгария, ЕС ще гласува в скоро време точка в правилника, решенията им да бъдат приемани и с непълно мнозинство, без да се имат предвид подобни изблици като на Орбан.

39

Do37

преди 1 година

***, ако излезеш от панелката, ще видиш, че картината която описваш се отнася за Бг и нейната псевдо-столица

38

Анонимен

преди 1 година

БЯХ В УНГАРИЯ ФЕВРУАРИ- МИН ЗАПЛАТА 1100ЛВ, ЦЕНИ ХРАНИ КАТО ТУК, ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ НА 5 МИНУТИ, МЕТРОТО СЪЩО, ФАСАДИТЕ НА СГРАДИТЕ ПОДДЪРЖАНИ И ОБНОВЕНИ, ИНФРАСТРУКТУРАТА ИЗ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА Е ОБНОВЕНА- ПРОПАТУВАХ МНОГО ИЗВЪН БУДАПЕЩА- ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНА Е, ЗАСЛУЖАВА СИ ДА ОТИДИТЕ И ДА ВИДИТЕ, ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА ИДЕОЛОГИЯ НА ОРБАН НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМ.

37

Джон Ленин

преди 1 година

До Анонимен 35.... Анонимко , нещо си в грешка ...Унгария в момента е по-зле и от България ... Лоши пътища , лоша инфраструктура , ниски заплати , пълна миерия , освен Будапеща ... Всичко се насочва към столицата и тя , естествено е прекрасна за сметка на останалата Унгария ... Този кре*** Орбан , трябва да го пратят в Сибир , понеже там му е мястото ...

36

Анонимен

преди 1 година

До До Зозо/34 Къв "папагал"? Човека показва с цифри кой какъв е!

35

Анонимен

преди 1 година

УНГАРИЯ Е БОГАТА И ПРОСПЕРИРАЩА ДЪРЖАВА, ТЯ ИМА ИЗЯВЕН ЕВРОПЕЙСКИ ОБРАЗ, А ОТ КАКТО КЪМ НЕЯ ВЪРВЯТ ЕВРОСУБСИДИИ ТЯ Е КОРЕННО ПРОМЕНЕНА/СПРАВКА С МАПС ПРЕЗ ГОДИНИТЕ/ БУДАПЕЩА ЩЕ ВИ ОЧАРОВА, ПРОЧЕТЕТЕ И ОЩЕ КАКВО ПРАВИ ОРБАН ЗА СЕМЕЙСТВАТА- МИН ЗАПЛАТА 1100ЛВ.

34

До Зозо

преди 1 година

Папагал неграмотен,що не си пиеш ичкията ами се занимаваш с глупости?

33

Анонимен

преди 1 година

Орбане, като не ти харесват правилата на Европа, ами напусни Европейския съюз и се присъедени към СССР...

32

Зозо

преди 1 година

БВП на глава на населението 2021г. България 8646 евро, Сърбия 5319 евро, Русия 8072 евро :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

31

111

преди 1 година

Орбан се грижи за народа си. Нас ни ограбват и заробват с дългове, като ни говорят, че това е демократично и така трябва.

30

Лаврентий Берия

преди 1 година

Абе, откога на това да си използван ..резерватив на Путин му се казва "..да поддържаш добър зиалог с руското правителство.."? Европа какво се прави, че не вижда, че Орбан е пристанал на Бащицата Путин отдавна?