36

До Анонимен 22

преди 1 година

От бръмбар вълна и от застраховател пари. В щатите е едно, а тук наобратно.

35

Анонимен

преди 1 година

За сечта законната която оголи планините ни. Така при извозването се плаща на горския още при товаренето за износ, от тези парички има за директора и нагоре по веригата. Това е публична тайна. Вижте директорите и гарските една не малко част какви коли и по колко имат и по колко апартамента. Просто е но управленците ни нема да го направят.

34

Селянин

преди 1 година

Хубава работа ама

33

Анонимен

преди 1 година

Още един от виновниците за катастрофата се обяснява, че видял корен. Гешев?

32

Анонимен

преди 1 година

Какво ни балалайка тоя - били установени 50 нарушения за последните 7 години, по 7 годишно за бране на билки исъбиране на гъби. Прокурор трябва да проверява, а не министъра на горите. Министъра да си е проверявал когато му е било времето.

31

Анонимен

преди 1 година

Я стига си дрънкал глупости бе! Няма по брутални кражби от тия в горите и то с участието на милеещите лесовъди! Но понеже съм добър човек пожелавам на всички "милеещи" за горите да им се връщат всички добрини стократно

30

коптор

преди 1 година

Лесовъд ги проверявал фирмите !Ми те тия лесовъди с една заплата станаха милионери бе брачет! Нагли лъжли гадове хиляди страдат заради вашата ненаситност! Всичко което сте причинили на хората да ви се връща десеторно!

29

Анонимен

преди 1 година

То и името му на тоя едно тематично - Пали Горов.

28

Анонимен

преди 1 година

Като некой ми каже "истината е, че повечето дървета са с корени" знам, че прикрива нещо.

27

Анонимен

преди 1 година

Този пък видял, че "повечето дървета бяха с корени". Лъжа. Вижте снимките, къде са корените? Дотегна ни от вашите лъжи!

26

Специалисти по

преди 1 година

всичко, многознайковци, много можещи, тук се събират всеки ден за да съветват, / дават акъл /защото страдат от комплекси, но от много знаене виждаме и усещаме най-голямата беднотия в ЕС, че сме я постигнали с "уменията" си ! Разбихме скалата на простащината, сега разбиваме скалата на иdиотизмът и ще върнем бандита от Банкя, че са му останали четери чекмеджета за пълнене и да "домаскира" Мата Хари, че му изяде душата !

25

Анонимен

преди 1 година

Точната приказка "След дъжд качулка"

24

еее

преди 1 година

иии... нищо ново, наказани няяяяма !

23

До 11

преди 1 година

Да се въведе забрана за дърводобив. И какво мислиш че ще постигнеш с това? Едно голямо нищо. Гората е възобновяем източник на суровини. Тя трябва да се отглежда и да се черпи от нея колкото трябва. В България Горския сектор е единствения в който все още се планира работата за десетилетие напред, няма друг такъв сектор. Че има проблеми в Горския сектор има и те са много. Но все пак всички лесовъди си обичат професията и милеят за гората. Това бедствие е съвкупност от много насъбрали се фактори.

22

Местните

преди 1 година

Хора да отидат и да проверят има ли нарушение или няма. Те са заинтересовани.

21

Анонимен

преди 1 година

На мен пък ми е интересно колко къщи са били застраховани в дадения еайон, против бедствия? В САЩ редовно гинпомита торнадота и там не реват, че държавата не ги обезщетявала. Ако 10 бяха застраховани, вече щеше да има следствия възбудени ит застрахователите срещу незсконната сеч или непочистването на дерета и незаконни сметища. Та колко са със застраховани недвижими имоти?

20

Анонимен

преди 1 година

Вчера Ви казах в какво се превърнахте за 30г. - Днес пак ли трябва да Ви го обяснявам като на *** ?!

19

Анонимен

преди 1 година

До АнонименБоцко, недей да смяташ, а си отвори очетата, този дървен материал е бил в гората, не в реката, за да го подеме вода, то тази вода е нямало къде да се оттича, събрала се е и е отнесла всичко.

18

Анонимен

преди 1 година

Лесовъда Палигоров! Това кърти!

17

Анонимен

преди 1 година

До До 13 - добре е сега на две други семейство да възстановиш отнесените домове! Нали си голям работодател - очевидно дейността ти по "отоплението" - бас, че не е особено законна - е спомогнала потопа. Те така сте по селата - все дребни тарикати на които после природата им е крива.