17

Анонимен

преди 1 година

Изтървал е БСПто. Нямат шамс, много крадоха за половин година, нищо не създадоха, а сомо бяха *** копанята.

16

Анонимен

преди 1 година

До 17. Забрави да включиш Възраждането, Атаката и Възхода. Или те режат дърва в Коми и Сибир.

15

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ, ПП, ДБ, и ДПС са основните виновници за състоянието на страната безхаберието на ГЕРБ, изсичането на горите ни от ДПС и вредната политика на ДБ и ПП спомогна да ни сполети това бедствие. На укрофашистите държавага отпусна по 40 лв. на ден което прави 1200лв. за бедстващите Българи 365лв. еднократна помощ това е безумие. Трябва да сме ненормални да гласуваме за тези безродни партии. Къде са и хотелиерите да настанят нашите сънародници или това не е модерно ? На втори ще има много изненадани.

14

За всеки случай

преди 1 година

Експерти да огледат вкл от дронове и космоса за опасно излъчващи военни обекти в региона от София до Бургас..

13

Анонимен

преди 1 година

Как върви бутафорната помощ от политиците ни? Смогнаха ли да се снимат всички с лопата? Че избори идат, трябва си ПР! Хубаво, че ще вали, че ако не са им излязли добре снимките, природата ще им осигури възможност за втори дубъл.

12

Анонимен

преди 1 година

Изсекли си горите, задръстили си коритата на реките с *** и после "Оле мале, изгорях! Помагайте" И не ми развивайте теории как това били цветнокожите ни братя, щото живея в софийски квартал, който се води елитен и няма цветнокожи братя, обаче извън луксозните довари е сметище. А половината квартал няма канализация и асфалтирани улици. Обаче изглед към Витоша, нали.

11

Анонимен

преди 1 година

Кърдисваха гората дълго най-арабиите и съвсем я смарангясаха. Затуй сега и къщята им дълдисаха под вода и гората хариза и дървата на ачкаканите. Няма контрол, няма респект. Който не пази гората идва за него ламята.

10

Уонко Нормалния

преди 1 година

Чудим се, нали керенцето беше там да си прави Рекламка, що не гризна лопатата Яко?

9

Трябва

преди 1 година

Всички депутати и кандидати за парламента с камиони да бъдат извозени там да пазят.Охрана и работници. Един път да бъдат полезни за обществото. Президента да ги води и командва. Субсидиите им да бъдат за народа. Кампаниите им да бъдат с лопати ,каски и ботуши насред селата. Камери да снимат на живо как ръботят (а не как хомандват)

8

Анонимен

преди 1 година

Няма страшно, Кирчо с нелепото телосложение, ръкавички и бяла тениска ще дойде да помага пак, ако има нужда (ако е преди изборите)

7

Анонимен

преди 1 година

не живея там, не ме интересува прогнозата им

6

Анонимен

преди 1 година

Нали щеше да е адска суша ,няма да има вода за пиене ?!?? Защо не се придържате евроатлантически към опорката ?

5

Анонимен

преди 1 година

Да направят 2 3 блока по 18 20 етажа и да ги преместят там. Стига с тия къщи и села,само проблеми се създават на държавата. Сигурно цялата Карловска област е колкото два блока от зона б5 в софия

4

СС

преди 1 година

В такъв случай всички бивши и настоящи кандидат депутати да взимат лопатите и да се насочват натам.

3

Анонимен

преди 1 година

Не са безплатни. Искат им пари за транспорт и по 50-60 лв дарение за кмета

2

Анонимен

преди 1 година

Е, защо ринаха толко - пак да го зарине реката!?

1

Ако всички

преди 1 година

Тези села, отнася се и за цялата страна имат нормална канала зация и отводнителни система нямаше да се случи това. В България истината никога не се казва. Със сапругата ми преди няколко години бяхме във Валенсия на екскурзия валя с дни без да спре интензивно на вън нямаше и локва защото хората имат инфраструктура. Вие продължавайте да търсите под вола теле