19

Херо Мустафа

преди 1 година

Разни откачени вещици ги слагат на висок пост после хората страдат

18

Анонимен

преди 1 година

Точно това е нейния път. Увлеченията по Зеленски са ялова сцена, пълна със безплодия на разултатите и стерилност в качеството им. Номер едно е не среща със Зеленски а със Путин и подписване на почтенни условия както за британите, така и за руснаците. Иначе тя ще бъде използвана като подпалка на много по серьозна война от колкото е войната в Украина.

17

ПроСоТо

преди 1 година

Тачър поне имаше некаква визия..Тая хем е грозна,хем откачена..Ще цъфнат и вържат поданиците..

16

Делфийският оракул

преди 1 година

Силно се съмнявам в психическото състояние и душевното здраве на същество което си позволява да заплашва Русия с атомно оръжие. Ами давай Глис.т, дерзай в Тръс.т и ако по случайност останеш недопечена от стотиците минислънца огрели Островът на Тъппотата, ще можеш за кратко да се полюбуваш на цунами с височина около 500 метра.

15

Надрусаната кукувица

преди 1 година

Тази е грозна и уродлива. Със сатанинските си физиономии много прилича на Ози Озбърн. Няма да се учудя ако му е някое незаконно отроче. И със сигурност кърка повече и от него дори.

14

Близ Гъс

преди 1 година

И как по-точно? С допълнително немиене ли? Те англичаните по принцип са скарани с хигиената, така че няма да им е трудно. Даже в Уганда имат смесителни батерии за разлика от бозавоинцестните островни пиянки.

13

Анонимен

преди 1 година

На западняците идеите винаги се свеждат до вдигане/смъкване на цени и данъци.... какво друго може да предложи тая?

12

OMG_Lucker

преди 1 година

Значи от тази лейди с посредствени възможности не очаквайте нищо добро. Ако може обаче да не ни вкарва в световна война.

11

Отговор

преди 1 година

Абе вие си планирате, ама ако Вовата реши друго?

10

Ментора бай Иван

преди 1 година

Тая смела жена /леко откачена/ , предложи да хвърлят атомни бомби в Русия!Вероятно предполага , че с ответния си удар Русия ще стопли всички в Англия!

9

Христо Христов

преди 1 година

Същинска Нинова - винаги има план.

8

Takoване

преди 1 година

След като 6 години нямала деца от съпруга си, се обзавела с голямата си дъщеря точно по времето на скандала за любовната й връзка с партиен колега! След 3 год. или колегата я е повторил или намерила друг и за втората си дъщеря!? Абе, тези промискуитетните са много пробивни,..също като наш Киро - тakoват народа с ряз и отвсякъде! От вратата -та в устата!

7

T.Шак

преди 1 година

Давай, Лизи! Още можеш! А после, като свършат парите, вземи заеми, задлъжнейте, фалирайте и ще преизпълните плана на Путин за вас!

6

Анонимен

преди 1 година

Всички семейства ще получат помощи пак, както се случи през 2020 и частично 2021 за справяне с коронавируса.А какво ще направят управляващите в Бг? Нищо, както се случи през 2020, 2021, 2022....2030....2050...и тн!

5

Анонимен

преди 1 година

Спокойно, в правителството няма бели мъже и негейюве, Англия ще цъфне и върже!

4

Бонго Бацил

преди 1 година

Ще докара газ от Луната и ще построи мостове там където няма реки! Типичния лъжлив политик пръкнал се на тази планета!

3

Нане

преди 1 година

Куха лейка... Ингилизка... ===)))

2

Анонимен

преди 1 година

План за справяне с енергийната криза: Точка 1 - да престанем да създаваме нарочно и насила енергийна криза. Точка 2 - няма, кризата е решена. Е да, ама не искат да стане така, а

1

Петър

преди 1 година

Тази лелка е кофти микс между Борис Джонсън и Урсула фон дер Лайен. Неадекватността на британската вътрешна и външна политика ще ескалира.