20

Анонимен

преди 1 година

До 25 Вечния Български . . . До кога? Решението макар и не идеално е Възраждане! Дори и да не спечелят,винаги ще ги избирам.Единствените които се опитват да работят в полза на народа.Радвам се че ги има,че не се отказват въпреки всичко.Не им е лесно...Желая им успех! А Манева ги знае игрите и е права за голямо съжаление!

19

Анонимен

преди 1 година

Секат ви горите и измирате, вкарват ви чужденци и избиват полицаи, корупцията която избирате е най-краткия път да умрете от простотията си.

18

Анонимен

преди 1 година

А кои са виновни за тоталната престъпна неграмотност на българина да няма застраховка на дома си и да вика Неволята?

17

Анонимен

преди 1 година

Както повечето золуми са благодарение на герп-дпс, а Лойко вика ние купихме машините, с които сега се чисти. Нагли уруди.

16

Вечния Български

преди 1 година

Символ е КРИВАТА КРУША!Правим,сучем и докарваме нещата все дотам,до под кривата круша.И не знам Господ ли ни е орисал с такава съдба,или ние сме калпави като народ но всеки идва на власт уж с идея за нещо добро,но обикновено става както винаги.Няма държава,няма институции,няма органи,които да следят за БЕЗАПЕЛАЦИОННОТО спазване на закони и разпоредби.Един разграден двор сме и шепа тарикати разиграват народа.Докога?

15

тъпчо

преди 1 година

Вчера по телевизията Гешев зададе въпрос след катастрофата до София - защо в България не се спазват правилата, а като отидеш например в една Гърция си примерен. Ми аз мога да му отговоря - щото там за леко нарушение плащаш няколко стотин евра и може и в затвор да влезеш, а тук минаваш с един фиш. Че и другата ни работа е такава....

14

Анонимен

преди 1 година

Политиците и мутрите.

13

Анонимен

преди 1 година

До Алооо ако е така, значи ние сме такива, защото ние ги избираме. Толкова си можем.

12

9

преди 1 година

Просто в България така се случват нещата, строиш без разрешително където искаш, почваш да строиш подпорна стена, пък то се оказва хотел, вземаш разрешително за сеч за 20 %, удряш едни 40-50 % и така.

11

Евроатлантик

преди 1 година

Виновни няма, трябва горите да се режат,а дървесината да се изнася навън.

10

Анонимен

преди 1 година

Хората са виновни за всичко. Стига с тези политици. Кой ги избира? Хората. Няма как да стане, като седиш и чоплиш семки, а и все да краднеш или да се изхитриш. Ако сте пътували по Европа, веднага ще ви стане ясно. На нас все някой ни пречи, но истината е, че сами сме си виновни. Киро и Асен не им изсякоха горите, нали?

9

Съвет

преди 1 година

Не търсете под вола теле. Единствената причина е изключително силния и продължителен дъжд.

8

Алооо

преди 1 година

Всички бокл.ци от 1989 г. насам са виновни за всички беди, които са сполетели българския народ и за съжаления продължават да ни сполитат. Още 33 години мизерия ни чакат, ако до тогава все още съществува България.

7

Бонго Бонго

преди 1 година

То се вижда дори на снимките кой е виновен!!!!Който е взел пари да чисти корита на реки, но не е почистил, а взел пари. Във всеки район е ясно кои са.Далавера, далавера...на ви далавера.Няма контрол. Упоят ги с маса, кокаин и *** кеш в джоба и айдеее банкети и кючеци ...ето резултата. А самите хора пострадалите какво правят??Евалла на башибозуците, ооо той сина работи при Еди кой си, дъщерята работи при баща....да мълчите всички и се хващайте на работа.

6

След герп - потоп

преди 1 година

Как така нямало да узнаете, в нетя има списъци с фирми, занимаващи се с незаконен добив, защо се излагате така?

5

Анонимен

преди 1 година

Айде бе, сериозно?

4

Анонимен

преди 1 година

БСП от 2 години сече яката и обещава евтини дърва

3

истина е

преди 1 година

В тази държава единственият виновен за всичко лошо което става е овчият български народ !!

2

Всяко зло за добро

преди 1 година

Е по не отоплението за зимата им е осигурено. Дървата сами дойдоха пред къщите им. Само трябва да ги нарежат и да ги приберат на сухо.

1

Маньо Евдокиев

преди 1 година

Ами то в тази държавица е така!