33

Анонимен

преди 1 година

Айде сега ще пращаме по една заплата и за гърците.

32

Какво следва

преди 1 година

До Lancista: Дано не се налага да оказваме помощ, а още по-малко ние да се нуждаем от такава. Ако, не дай боже, трябва да правим мобилизация кого ще съберем под знамената? Младежи, които не са хващали оръжие? Отдавна приказваме, че трябва поне в училищата да се води някаква военна подготовка, но си оставаме само с приказките.

31

Lancista

преди 1 година

Това вече е проблем! Проблем за Нас, защото граничим и с двете държави! Според член в кодекса на НАТО сме длъжни да се притечем на помощ на нашите съюзници от Алианса в случай на инвазия отвън - е да де НО в случая сме съюзници както с Гърция, така и с Турция - на кого да помогнем!!?? А и ще бъдем въвлечени заедно със другите регионални членки на Алианса - Румъния, Унгария, Хърватска и Македония!!! ТОВА Е БЕЗУМИЕ!!!

30

Българщина

преди 1 година

Турция гледа Русия и вижда, че може да прави каквото си иска със слабите си съседи... България е следващата

29

Анонимен

преди 1 година

допреди двеста години не е имало държава гърция това е било по скоро географско понятие.

28

Анонимен

преди 1 година

Кой им даде всички егейски острови? Загубили войната 1919-1922, а получили острови. Британия им ги даде.

27

Анонимен

преди 1 година

Някой осъжда ли водената в момента поредна специална военна операция срещу Сирия от страна на Турция? Защо са тези двойни стандарти? На евробаскет грузинците се отттепаха на турците и на бой и в резултата.

26

Ss

преди 1 година

Гърци, внимавайте какво си пожелавате, че войната не е за седянкаджии като вас и не прилича на чупене на чинии по таверните.

25

САРАКАТСАНОС

преди 1 година

АНАТО ХЕЛИОС = АНАТОЛИИАС..АНАТОЛИКАС = ИЗТОК !!.....Номер 28 ---ЦЕЛИЯ СВЯТ Е СЪС ВЕЛИКА СВЕЩЕННА ГЪРЦИЯ/ ЕЛЛАДА ...САМО ВИЕ БЪЛГАРИТЕ-- СТЕ СЪС ВАШИТЕ РОДНИНИ ::: ТУРЦИТЕ ......ТУРКИЯ НЯМА ДА Я ИМА -- МНОГО СКОРО .

24

Малко за политика

преди 1 година

До Петю: Никой не мрази Гърция. Като съседи имаме сложни взаимоотношения. Когато те са печелели, често е било за наша сметка. Но и сами сме си били виносни за това. ...... А по темата: Гърция търси подкрепа в ЕС и в ООН. Но от кого ще я получи? ЕЦ може само санкции да налага, а те не действат. Да очакват помощ от САЩ? Надали ще я получат. За САЩ Турция винги е била по-ценният съюзник. От Русия също вече помощ едва ли. И те, като нас подкрепиха санкции, гониха дипломати. Сега накъде?

23

българин

преди 1 година

До Dimitriis NikolaisПрав си, всичко това е вярно - било е гръцка земя! И от гърците и римляните е останала култура и наука. От р е з а ц и т е - ега има няколко конака... Даже най-големите им светини са откраднати църкви...

22

Петю

преди 1 година

Щом толкова Мразим Гърция-Защо Всички ходят там на Море а не например на Нашето Чисто Море или в Анадола на Почивка.

21

Анонимен

преди 1 година

Остава и тия да се сдавят,искра след която ще пламнат балканите.

20

УМЕН

преди 1 година

Държави като Гърция и Турция чиито основи се базират на религиозен фанатизъм нямат място в 21 век. Подобни "теолози" се лекуват изключително успешно с атом.

19

Анонимен

преди 1 година

От гръка по-нагло и подло същество няма. Дано турците ги смажат.

18

Анонимен

преди 1 година

Нали НАТО пази всички ни. Че как тъй става?

17

До професора

преди 1 година

С голите си Gъзове ли ще превземете Истанбул? Искате да останете и без тази територия дето я имате сега ли?

16

Пич

преди 1 година

Бийте се, ***! Щом толкова много го искате. Колкото по-бързо се избиете един-друг заради шовинистичните си идеи, толкова по-добре за нас. Ние пък в това време ще ходим на почивка в Испания и Португалия.

15

До Игор Конашенко

преди 1 година

Игоре, и греховете към българите може да изкупите при добро желание. Върнете ни архива и спрете да ни съсипвате отношенията с македонците.

14

Ед

преди 1 година

Сърбия и Косово се дрънкат, гърци и турци си се заканват, руснаци и украинци се бият... Господ да ни е на помощ!