29

Анонимен

преди 1 година

Русофобите и sorosoidite никога не си преглеждат писанията да видят хората какво мислят за тях.

28

Анонимен

преди 1 година

Русофобите и sorosoidite никога не си преглеждат писанията да видят хората какво мислят за тях.

27

Анонимен

преди 1 година

пак глупости за некъпани с IQ 20 русия се обстрелвала сама хахаха

26

Анонимен

преди 1 година

Обстрелът на атомната електроцентрала "Запорожие" не е прекъсван от укропите нито за ден. Бендеро-нацистите извършиха терористични актове в Бердянск и Мелитополь. Снощи в Мелитополь бе взривен щабът на общественото движение "Ние сме заедно с Русия".

25

gosh

преди 1 година

Г-жо Славова,Нали сте наясно, че Енергодар е руски /та кой е този кмет/. Хайде да четем повече, и да не пишем /преписваме/ глупости. Защото аз пък съм кмет на Сатовча, и руснаците стрелят по нашето селище.

24

мдаа

преди 1 година

След доклада на МААЕ, за всички стана ясно кой стреля по АЕЦ-а. Те не посочиха кой. Ако беше Русия, щяха да го повторят няколко пъти с главни букви. След като не написаха, значи са украинците. А че вие продължавате да пишете меко казано неистини, си е проблем на вашата съвест.

23

Анонимен

преди 1 година

"Руските сили са обстрелвали с ракети и тежка артилерия град Никопол, разположен на отсрещния бряг на река Днепър срещу най-голямата атомна електроцентрала в Европа, съобщи областният управител Валентин Резниченко." - АБе тия руснаци много модерни ракети имат ,стрелят по града който е на отсрещния бряг на реката срещу централата, а пожарите са в електроцентралата ????

22

мръсни руски

преди 1 година

руските долняри ще предизвикат втори чернобил!

21

Случаен минувач

преди 1 година

Никога досега в историята на цивилизацията, откакто го има човечеството, не са се водили военни действия около АЕЦ. Това разбира се е много опасно, особено ако някой реактор бъде пробит и започне радиоактивен теч. Плутоний 239 се полуразпада за 24 000 години. Стронций 90 е най-опасен. Полуразпада се за 28 години, но според учените 1 чаена лъжичка от него може да умъртви всички хора на Земята. От Чернобил например е изтекло количество - около 6-7 чаени лъжички.

20

Анонимен

преди 1 година

Кажете на зеленото да спре с обстрелите, нали ви е любимец. Ако ви е мил живота. Иначе показвате глупост

19

Капитан Петко

преди 1 година

Ако вляза в руска аец въоръжен дали няма да ме обстрелват?

18

Augusto Pinochet

преди 1 година

АБЕ ТЕ ХАХОЛИТЕ И ОТ ПЕСКИ ОБСТРЕЛВАХА ДОНЕЦК - НЕЩО ЛЮБОПИТНО - ПРИ ПРЕВЗЕМАНЕТО НА ПЕСКИ СЪЮЗНИТЕ СИЛИ НЯМАЛИ НИТО ЕДИН ПРЕДАЛ СЕ УКРАИНСКИ ВОЙНИК НЯМАЛО И РАНЕНИ ВСИЧКИ КОИТО ИЗБИВАЛИ ДЕЦАТА И ХОРАТА В ДОНЕЦК БИЛИ УБИТИ. СЛУЧВА СЕ

17

Ром'с

преди 1 година

До 18 'Тоя" сингапурския е само проводник на американските долари и политика ,и едва ли ще бъде изритан от Вашингтон, той добре им върши политиката у нас!А ние от 1997 година сме под калпака на САЩ,те ни направиха"цветната революция" с инфлацията през 1996 ...и станахме послушни!

16

Питам

преди 1 година

Румъния раздаде йодни таблетки на населението , а нашите управници какво чакат ?

15

Анонимен

преди 1 година

Ако имаше пожари в АЕЦ-а щеше да е голям проблем и тя да бъде спряха и т.н., ама такива няма! Онова което се троши след поредните обстрели са разпределители и прекъсвачи, т.е. грубо казано жици и метални шини. Никакви ядрени елементи не се засягат! Реакторите, както и на всяка друга АЕЦ - могат да издържат взрив на атомна бомба. Такива (засега) няма. А ако имаше, то пораженията наоколо щяха да са от самата бомба, не от друго! Тъй че - СПОКО. Нема никаква нужда от паника )))

14

Анонимен

преди 1 година

До Ром'с "Добро утро, тази политика на Днес да пише глупости за обстрела на АЕЦ"---------- абе същата статия я има 1:1 и в дир-ниика, та явно някой и я спуска отгоре.... ама то така е - който плащата, той поръчва музиката. Хубавото е, че са малко уффтсете, които играят по тази музика и като нищо съвсем скоро тоя с парите може да бъде наритан както му се полага!

13

Ром'с

преди 1 година

Добро утро, тази политика на Днес да пише глупости за обстрела на АЕЦа в Запорожие и града... не им омръзна и не разбраха, че няма иддиотти да им фярват на фантастиката им?

12

Укротероризъм

преди 1 година

Укропитеците със идването на зимата им идва края, Активизирали са ги по всички направлвния. Даже екстремно от запад искат да ги инжектират със 5 милярда.

11

Сър Пичук

преди 1 година

Мястото от, което се изстрелват ракети става мишена моментално. Щом Тошкова им пук Ана руснаците да напуснат аец-а, но се крият там.

10

Анонимен

преди 1 година

Руските терористи са способни на най долни провокации.От руснак добро не чакай.