12

Анонимен

преди 1 година

фантастичен фейк от фейк.бг

11

СпокоСичкоКеСтане

преди 1 година

В Ленинград нещо са реставрирали това лато до пълна бойна готовност ПитерскияКрайцер Аврора.Те рек да опитам Ше глеами Октомврийската или Ноемврийската Революшън,майнъ.Как им е накипело на ЕУ-народите само да свирне Аврора и че да ги пометът сите авантаджии,поробители и фашандета РаботническоСелкото население и трудовата инталигенция во главе със славната армия,тайни служби и трудещите се на културния,здравни и училищно-университетските фронтове единни ще кажат РОТ ФРОНТ Че Ге. ПреветеНещо.Идат.

10

Анонимен

преди 1 година

Ицо Хазарта блее ли блее

9

Анонимен

преди 1 година

Джакпот на украински е Джакпуткенко. спечелилият е секретарят на зеленияглист. Е те тека сеправи пералня от Паунди на Гривни. Европо голема каракуда сибе майна.Тоя хъш утре преоблечен в червеноармейския си мундир ще похлопа на тежките порти на Кремъл и ще каже "Крим е наш.Рапортува Щтирлицченски 95". Тоя нанесе огромни загуби на цяла Европа каквито една класическа 6 месечна война не би могла.Ако пукне КрайцераАврора, ЗеленскатаОктомврийскаРеволюция ще започне и ЕУ ще учи Руски по цяял ден

8

Анонимен

преди 1 година

Големият джакпот изглежда е спечелил щастливец, неграмотни недораумения. Брависимо, най-спрялата медия сте. Просто произвеждате пропаганда през повечето време, и пълните лейките на случайни хора с нея, дотам сте. Срамна история.

7

За протокола

преди 1 година

Най-голямата печалба в историята на Евромилион е 195 707 000 и беше спечелена тази година от англичанин пожелал да остане анонимен.

6

… и ся ко?

преди 1 година

5

Сова

преди 1 година

Не братле това е Англия все пак не е България не е Русия.Тия неща са опасни за здравето в руския мир да си богат е хубаво затова богатите отиват на запад.И полиция и служби не са перфектни но доло горе си вършат работата

4

Анонимен

преди 1 година

Смее ли да каже, онези койоти от острова ще го офрашкат за нула време, ако каже. Има да се крие като мишка и да трепери за паричките. Живот в златна клетка. А освен всичко май и милиони данъци ще плати. Не се знае какво е спечелил и какво е загубил.

3

Анонимен

преди 1 година

Честито!

2

Анонимен

преди 1 година

Мутрата у нас и той удари джакпота 1 милиард а Парапета и Кокорчо удариха на следващото теглене 2

1

Асан

преди 1 година

Дано да е някоя сестра:)))