16

Генерална промяна

преди 1 година

повечето катерички са в едно голямо опг а другата част или са мързеливци или *** според техният псевдо-морал

15

Алооо

преди 1 година

И ко? Като гледам Семерджиев, какво стана, да не би да влезе доживот в затвора? Има хора, които шофират с 50+ акта и фиша и какво ? Въобще тази новина трябва да ви покаже, че държава няма и не съществува и всеки си прави каквото и както пожелае. Докато няма наказания както трябва това ще продължава до безкрай.

14

ъхъъъъ

преди 1 година

Абе то и Шашко шАфИора е имал 20 акта, ама файда......ЙОК!

13

Анонимен

преди 1 година

След 22 часа поне половината от движещите се автомобили са в нарушение.

12

Анонимен

преди 1 година

До 2 В интерес на истината не съм те видял и тебе в учебна кола.

11

Анонимен

преди 1 година

До 13 Ти друсан ли си? Де го измисли това, че шофьорите прекарвали половината от живота си в търсене на парко място? Къртиш ***.

10

Анонимен

преди 1 година

И къде е новината? Глобили и хванали, толкова нарушители. Половината ще платят смешните глоби и утре пак са на пътя, другата половина с по големите нарушения ще платят повече пари някъде, и утре отноево са на пътя. Нищо ново в България. Кервана си върви, кучетата лаят и така вече 30+ години

9

Анонимен

преди 1 година

Утайката на обществото днес е била глобявана масово - 2580 фиша за 8886 МПС. Шансът, ако шофирате, да сте селинджър в нарушение, е около 30%. Шансът да сте си загубили половината живот в поддръжка на МПС и търсене на паркомясто е около 100%. Защо не може просто да презираме шофьорите, възпитавайки всички наоколо да не влизат в руслото на селската шоферска отрепляшка долнопробна гнус, вместо да купуваме коли на децата си?

8

Анонимен

преди 1 година

Шофьорите са дъното на дъната, факт е. Нека не забравяме това, че прекарват в търсене на паркомясто половината от живота си - как очаквате да има съпоставка между вас, нормалните, и тях?

7

до 9

преди 1 година

някой техен колега пак ще влезе в системата им и ще ги анулира:)))

6

Иван

преди 1 година

И като направихте поредните 2580 фиша и 780 акта какво се промени-жертвите ли намаляха, или катастрофите по пътищата?!Опитвате се да пълните бюджета,но дори и това не можете,защото не събирате и 30 процента от "заработката" по храстите,дотам са ви умствените възможности(което е повече от ясно)!Резултата от всичките ви "акции" е КРЪГЛА НУЛА,и докато не излезете от удобните сенки под дърветата,нещата ще бъдат все същите!Само всички ще продължим да плащаме заплатките и високите ви пенсийки доживот!

5

Асан

преди 1 година

Съчма ли съм гюле ли съм, съчма ли съм гюле ли съм :)))

4

Анонимен

преди 1 година

Специализирана полицейска операция за спазване на Закона за движението по пътищата - това се казва РАБОТАТА ВИ. Това трябва да е 365 дена в годината. Не по седмица тук-там!

3

Българин

преди 1 година

Законите трябва да са прости, защото нещата излизат извън контрол. Ако те хванат да караш пиян, отнемане на книжка. Ако те хванат да караш без книжка и пиян - затвор.

2

До 1

преди 1 година

Съгласен само да добавя плюс конфискация на трошляците които карат

1

Анонимен

преди 1 година

А някой някога да е чул или видял циHraнин (турчин) в учебна кола??????