23

Анонимен

преди 1 година

Аз лично познавам 5 деца над 10 г. които не са палили.

22

Германец

преди 1 година

Без изненади в челните места на негативните класации...

21

Анонимен

преди 1 година

До Безпартиен - Сега кой се крие. Онзи ден една 13 годишна ме попита, дали има огънче, а аз и казах, че ттщнът е вреден, то па като извади един скънк гаден ... ГОляма работа са децата днес, еййй ....

20

Анонимен

преди 1 година

До Пффф - По селата беше така. В градовете, *** с бира, означаваше шамар зад вратлето. И баща му не идваше, да се бие, ами да ГО бие. Па а да псосмееше някое, да налети на възрастен ... В мазяята на милицията го превъзпитаваха.

19

Анонимен

преди 1 година

иии 99% от тях са от мааалата

18

Пффф

преди 1 година

Тия пак за тоя соц... баща ми от 7 ми клас е с бира и цигара в ръка нон стоп кви глупостти плещите въобще кой си мислите че ще излъжите ?!

17

Безпартиен

преди 1 година

Този Анонимен, явно помен няма от Соца.Започнах да пуша от първи клас отказах ги като станах на 50, роден съм средата на 50-те години. Повечето се криехме, търкахме ръцете с листа и прочие. Нищо ново няма в момента. Лошото е че в момента , масово пушат момичетата, това го нямаше тогава. И започват късно 8-9 клас, който ги е почнал, не познавам такива, които са ги спрели. Ама пусто да върви икономиката. Но страшно много ми прави впечатление, че жените пушачи са повече от мъжете в момента!

16

Христо

преди 1 година

67ми набор съм и първата си цигара я запалих на 12 години. Почти всички от моя клас тогава запалиха първата си цигара. Да, другари, далечната 79 година. Също така цигари си купувахме без проблем. Просто казвахме, че са за тате.

15

анонимен

преди 1 година

Всичко идва от семейството. След като мама и тати активно димят пред чедото, то възприема това като норма. Нещо повече нерядко може да се види следната картина - родител купува цигари на тийнейджър/ка, които са очевидно в ученическа възраст. Е, какво да се чудим тогава?

14

Анонимен

преди 1 година

Ако има драконовски мерки за продажба на цигари и алкохол на малолетни - картинката може и да е по-различна. Ако се обясни, че който пуши е лузър и че не е отдавна модерно, картинката ще е различна. Ако родителите не пушат - много деца също няма да запалят цигара. Личният пример е най-важен.

13

Анонимен

преди 1 година

Чалгата и Трифонов аплодират този процес.

12

анонимен

преди 1 година

Интересно защо няма статии на тема - всяко второ дете в България расте в бедност ? Явно такива неща не са удобни за споменаване , нали така ?

11

Анонимен

преди 1 година

А нямаше ли преди много години някакви "експерти" психолози, които твърдяха, че ако се даде на дете цигара в много ранна детска възраст, то ще се отврати, и няма да пуши? Впрочем статистиката как изглеждаше преди 20г.? Пазите ли си архивите? Или изследвате, явявате се по ТВ-то и хвърляте изследването.

10

Хмммм

преди 1 година

Само 25%? Малко ми се струва.

9

Анонимен

преди 1 година

Дузина години дръг дилъра Бойко издигна наркотиците в култ.

8

Анонимен

преди 1 година

До 8 Да точно холандските дроги, сутеньори и пияници давай за пример.

7

Анонимен

преди 1 година

Я и отворете инстаграмите и тиц токовете на 12 годишните да видите кво става. Ама да знаете, че положението там е 18+

6

Pu6atqko

преди 1 година

Пушат яко - наргиле, вейп, цигари, трева. Вчера един го гледам върви на средата на улицата да го видят как пуши, ходи наперено и на всеки три крачки дърпа някакъв гнусен вейп и прави облаци като парен локомотив. Пуф-паф-пуф-паф на всеки 3 крачки си дърпа - то като спортна дисциплина пушише лапито напрао.

5

Наблюдател

преди 1 година

Те на 18 са вече алкохолици и сутринта започва с бира

4

Анонимен

преди 1 година

До всяко училище има пивница, заложна къща и комарджийница.