8

Мбапе от ПСЖ

преди 1 година

Начи ще спечели шампионската лига с друг отбор. Така стана последния път като го уволниха.

7

Pep

преди 1 година

Най-добрия треньор в Англия е Пеп. За 6 сезона има 4 титли с купища рекорди за победи, голове и точки. Тази година с Халанд май се е запътил към 5-та титла. Никой не е така доминирал английския футбол от времето на дъвката.

6

Анонимен

преди 1 година

Най-добрият тренер в Англия, след време жестоко ще съжаляват.

5

Deep Zone

преди 1 година

Чудесна новина! Изключително прагматичен мениджър, играещ прекалено затворено и дефанзивно, който не е за Челси. Да идва някой със система 3-4-3, да правят заграждения в наказателното поле и да играят атрактивен и нападателен футбол. Да му дадат картбланш поне за 2-3 години и да направи отбор :)

4

Коко

преди 1 година

Абе как може такова нещо бе ? Кой ще вземеш- няма нито един добър свободен. Или показваме колко сме ербап ? Спечели ти Шампионска лига- нещо дето Пеп се напъва да направи от години в сити и никой не го бута.Нямам думи каква простотия

3

ил Рапоне

преди 1 година

Неблагодарност в корпоративен вид след постигнатите резултати, в т.ч. световен клубен шампион. Мисля, че Гонзо е свободен и би приел поста. Мъри от Хюстън също. За протокола, от фен на Левски и Ливърпул. Приятен ден.

2

тТт

преди 1 година

Много голяма грешка на ръководството им. Който и да дойде, Почитино или Зидан, няма да се справи по-добре до края на сезона от самия Тухел.

1

Анонимен

преди 1 година

Трудно се намира вече мениджър да седи някъде 10г. Шефовете искат винаги челно място. Това не е възможно особено в Английската лига. Където конкуренцията е убийствена и се наливат милиарди всяка година.