85

Анонимен

преди 1 година

Тая е членка на WEF, познайте какво ще промени

84

Случайно го прочетох

преди 1 година

До Случаен минувач ... Хареса ми как даваш пример как след тази изневяра мъжа са го "разкъсали" и той се е развел а на Лиз се е разминало и си е запазила семейството а собственото ти Заключение е кака на мъжете се разминавало а жените ги "разкъсвали" ... ахахаха . А ти имаш ли връзка със Сивото, там горе в крратуната или тая връзка отдавна е "разкъсана" ?

83

Лек Тръс

преди 1 година

... Нека да припомним само че Тачър Е ПРОМЕНЯЛА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ а не се е заканвала че ще я промени по примера на някой друг. И че Тачър се е наричала Тачър ... а не английската Еди.коя.си . Тая е имитатор а не реформатор ... Скоро очаквайте да започне да обвинява "другите" за провалите си . Много скоро.....

82

баба мара

преди 1 година

това зло човече ще последва съдбата на другите две кобри преди нея в лудницата

81

Алооо

преди 1 година

Аре поредната кукундрела, ония така и не се среса. Няма кадри в никъде по света, до това води либерализма ( либеращината), само некадърници, *** , консуматори.

80

Анонимен

преди 1 година

Тачър - удвоила безработицата и отпуснала юздите на дивия капитализъм.Тая няма да си изкара мандата.

79

Случаен минувач

преди 1 година

Четох й биографията в интернет. Хареса ми това, че е изневерила на мъжа си през 2005, но ги хващат. След като ги разкрили, любовникът й се развел, но тя успяла даспаси семейството си, убеждавайки мъжа си, че той е баща на голямата дъщеря... Не ги разбирам тези английски нрави. Но факт е, че ако мъж изневери - обществото го приема много по-спокойно, докато ако жена изневери - всички, най-вече медиите, са готови да я разкъсат.

78

Анонимен

преди 1 година

Тая бетЕр Киро. Абе цяла Европа ли сдаде багажа, толкова ли и Англия не могат да изнамерят някой що-годе наред в цялата империя?

77

Анонимен

преди 1 година

Ентусиязма на лудата възхваляван от мисирките.

76

Анонимен

преди 1 година

След време ще я кръстят Крейзи Тръс. Тази женичка преиграва непрекъснато и в един момент спирачките и няма да зацепят по надолнището.

75

oтСиднейАавстралия

преди 1 година

Тази статия защо не споменава че англичаните ненавиждат Тачър, защото съсипа икономиката и фалираха много големи индустриални компании които даваха работа на много работници? Питайте всеки англичанин дали е ходил на протест срещу Тачър за да спре безработицата която Тачър създаде. Не питайте мен, питайте обикновения английски работник. И допишете статията колко велика и била Тачър. Вие от къде прочетохте че е била велик политик? Някой каза ли ви? Попитахте ли англичаните преди да пишете?

74

Анонимен

преди 1 година

Майку ила.

73

н2о

преди 1 година

Първо беше п.росто, след него по-п.росто, а сега най-най-мнооооого п.росто! -))))) Тая лелка или шъ "потопи" Острова или шъ го докара втори Оливър Кромуел! -))))

72

Глух Пор

преди 1 година

Стига сте сравнявали тази ученичка и слуга на Клаус Щваб с Тачър. Само защото е жена. Същото го дрънкаха за комсомолката от ГДР. Същите безумия правиха медиите ставнявайки либералния глобалист Джонсън с Тръмп. Защото и той бил рошав. Горките британци! Гласуваха за Брексит и успяха! Гласуваха за консетватори и успяха. Но пак ги преметнаха внедрявайки им такива глобални марксисти за премиери. Дори и на последните им избори за премиер им дадоха само да избират между трън и глог.

71

Българин

преди 1 година

Да си я променя. Нас това какво ни бърка. Да не сме васали на наглосаксонците? И да сме били преди, скоро няма да бъдем. Те да си гледат държавата, а ние да гледаме как да си оправим нашата.

70

муспи

преди 1 година

Ромите такова нещо няма да допуснат в България. ЦСКА може да дотави цветни (тъмно кафяви) министри за всички Министерства, ако не е ромския нацизъм.

69

Анонимен

преди 1 година

гадна либерална лелка за затвора

68

Анонимен

преди 1 година

До 81. Вземи се прегледай на психолог... Не сме в средновековието и равенството на жените с мъжете е допринесло за най-големия технологичен прогрес. Прогресивно мислещите жени избират по - интелигентни и успели мъже и се раждат още по - кадърни деца така за разлика от изостаналия мюсулмански свят. Качеството пред количеството е мантрата на запада и е много по - правилна от кравата за разплод, която е една мюсулманка.

67

ЕС умря да живее ЕС

преди 1 година

Като малка протестирала против Тачър а после я харесвала дрън дрън .... В Оксфордския университет, където учила философия, политика и икономика - специалността, която избират много амбициозни политици - е била председател на университетския клон на партия "Либерални демократи"(опа) има ли нужда да продължавам ...Била е ВАЖНА КЛЕЧКА В ОТДЕЛ НА ШЕЛ и телекомуникационната компания.С мъжа си са имали любовници-колеги , НЕ СА СЕ РАЗВЕЛИ ....... ПСИХО ЛИБЕРАЛИ! На Клаус шваб и шо//рош мирише

66

До Злобар

преди 1 година

Брей де ги намираш тези безплатни зъболекари? Дори към NHS са платени пък било то и минимално. Един път се излъгах да отида на такъв и след това като ме заболя "правеният" частника ми каза или го вадим или 800 (в Бритиш кърънси), изборът е твой. А това за безплатната болница също е мираж. Плащам такси малко над 700 паунда на месец, с тези които плаща и фирмата скачат над 1000. За пенсиите няма какво да говорим. Не случайно всеки има пенсионен фонд.