57

Габи

преди 1 година

Сега има призиви за помощи и дарения и за доброволци в пострадалите от наводненията райони. Държавата да спре издръжката на неканените мигранти и да ги изпрати в тези места да се потрудят, а не само да вършат престъпления. Защо трябва да хрантутим здрави и прави мъже, пристигнали тук да живеят на чужд гръб?

56

Анонимен

преди 1 година

В Европа не трябва да бъдат приемани мигранти преминаващи незаконно и без документи. Защо не отиват в други по-близки до тях държави. Меркел заслужава божие и човешко наказание за това, че ги канеше и приемаше с отворени обятия. Колко невинни европейци загинаха от атентатите на тези натрапници?

55

От Вселената

преди 1 година

През последните си години мохамед избива хиляди неверници. Разрушени са 30,000 църкви. Исляма учи само на убийства. Не учи на любов, мир. Всъщност е едно учение на сатаната. По всичките правила на нашата религия те отиват директно в ада.

54

От Вселената

преди 1 година

Мюзюлманите имат 3 свещени книги Сира, Хадит и Коран. Те трябва да следват и трите книги. Мюзюлманството представлява 2 неща - да правят това което е правел Мохамед и да следват корана. В 70% от книгите се описва как да се обиват неверниците. Описва се живота на Мохамед, който в последните си години само е убивал. Само 16% описват как да се служи на алах. Книгите описват как Мохамед се е оженил за първата си братовчедка.. после за 6 годишно дете и като станало на 8 правел с него сюрекс.

53

анонимен

преди 1 година

Стига сте намесвали Русия, защото първо, тя има предостатъчно мигранти точно мюсюлмани, и второ, тези наистина не отиват в Русия, но защо не отиват в пребогатите мюсюлмански страни, я ми отговорете? Дори м.г. някакъв професор от една арабска страна беше казал нещо от сорта как щели да им променят структурата на населението или нещо подобно!? На ЕС нищо ли няма да променят!?

52

От Вселената

преди 1 година

Афганистан преди да му сменят името на Афганистан се е казвал Бактрия. Някой знае ли кой му смени името и кога? И те вярваха в "ЗОРОСТРИЗЪМ", като Иранците преди да навлезе Мюзюлманската рeлигия и да започне да им рeже бананите на мъжете за да бъдат обeлени отпpед.

51

П. У. Тин.

преди 1 година

Ама защо бе, защо бягате натам, а не към Русия !??

50

Анонимен

преди 1 година

Всички искат в тая Европа, никой не бега към Русия.

49

w

преди 1 година

Отиват в Европа, защото при тях жените се купувят. Който има пари има по няколко. Те нямат пари, а в Европа хубава (дебела, бяла) жена е без пари!

48

Анонимен

преди 1 година

Обезличаване на генофонда на Европа и бялата раса. Това е плана Калерги. Европа трябва да стане мултикултурна и бялата раса да се размие. Само така ще стане послушна и робска.

47

Христо Христов

преди 1 година

Афганистанците са добре дошли в евроатлантическа България, която им пращаше окупационни войски да внасят демокрация, заедно с бомбите на натовските ф16. Уелкъм афганистанци! 95% са европеидните про'с'таци у нас дет гласуват за НАТО. Използвайте жените, дъщерите и синовете им, да си го върнете!

46

Анонимен

преди 1 година

Възхитихме се на мотивацията им, но по-добре да си стоят в Афганистан.

45

човек

преди 1 година

меркел трябва да бъде съдена и осъдена за престъпление срещу човечеството с неиното добре дошли ! всички тия обявили се за мигранти няма да допринесат с нищо на света . тия нито ше работят , нито ше учат , нито ше се цивилизоват . от тия чакайте само престъпления !

44

абе

преди 1 година

тия що не се борят за свободата си ?! това се отнася и за сирийци и други подобни .

43

Анонимен

преди 1 година

Те не са разбрали, че в Европа вече трябва да имаш квалификация и да работиш за да получаваш помощи. Хранилката свърши.

42

Анонимен

преди 1 година

чудя се защо не бягат към раят на света раша някой има ли идея.

41

добре дошли

преди 1 година

дали това ме интересува ? ами НЕ ! да заминават в Германия да ощастливяват немкините и да подмладяват Германия .

40

Общ работник

преди 1 година

И какво сега, доичезеле чака от мен да пророня поне една сълза? Да им подаря плюшени мечета? Да ги поканя вкъщи? Да ги сложа да легнат при жената?! Ко? Не!

39

Анонимен

преди 1 година

ТОВА СА НОВИТЕ ЕВРОПЕИСКИ ОСЕМИНИТЕЛИ

38

Анонимен

преди 1 година

Редно е феновете на тези скакалци да прочетат книгата "Странната смърт на Европа". Заслужава си всяка стотинка платена за нея!