114

До 141

преди 1 година

Е, щом е обратен, кво реве жужака? Аз проблем с липсата на руски суровини нямам.

113

Анонимен

преди 1 година

Нали санкциите не пречеха на Русия, за какво е тоя плач.

112

Анонимен

преди 1 година

Пълна преориентация на Газпром към азиатските пазари и най-вече към Китай, вещае пълен колапс на западноевропейската индустрия от години базирана на евтини руски енергоизточници. А в момента ЕС е като картинка от учебника по психоанализ - конфликт, фрустрация, тревожност и стрес.

111

Анонимен

преди 1 година

До Fool - няма да ви има за да видите.

110

Анонимен

преди 1 година

Екстра са си санкциите, даже трябва да станат още по-сурови. Единствената заплаха са озверелите мародери на Кремъл, които няма какво да губят и се опитват да повлекат всички в блатото си.

109

сина

преди 1 година

То и Слава Севрюкова разправяше, че 2025 ще има катаклизми в ЕС, че ще обезлюдее ...а да видим. Май натам вървим!

108

сина

преди 1 година

опре ли Русия до стената - почва ядрената война, вервайте ми. Дайте им собствените им украйнини и това да свършва, че лошо ни се пише на всички гейци!

107

Анонимен

преди 1 година

Истинската енергийна криза в Европа,засега не е в цената за битовия потребител: държавите компенсират поскъпването с печатане на пари и със субсидии,за да не се бунтува народа. Докато спре печатницата! Истинската енергийна криза в Европа е в липсващите количества газ, от които се нуждае индустрията на Европа. И няма откъде да ги вземе, освен от Русия.

106

Анонимен

преди 1 година

Дали го харесвате или не няма значение, той е велик и целия свят се страхува и съобразява с него дори и американците, а вас никой не ви знае тори, че съществувате

105

Анонимен

преди 1 година

Тази година без газ от Русия няма да бъде най-критичната за Европа, първите месеци ще има газ от хранилищата. Страшното започва в средата или в края на зимата, напролет. Убиец ще бъде 2023-та, когато няма да има запаси и цената на газа в ЕС ще надхвърли азиатските. Зимата на 2024 ще бъде ужасяваща. А зимата на 2025 ще бъде ад.

104

До fool

преди 1 година

Русия иска отмяна на санкциите, за да отмени собствените санкции - да не снабдява гейците с газ. Око за око, зъб за зъб - това е принципа. Не може гейците да налагат санкции, пък после Путин им виновен, че спрял газа - даже късно го спря, трябваше още пролетта... Все едно шефа ми да спре отпуски, почивки, да спре да ми плаща, и аз да продължавам да си ходя на работа - да не ме е *** лудио ?

103

Fool

преди 1 година

До 130 ама след тази 1 година чете ли какво ще стане :)

102

Споко

преди 1 година

Споко, има план! Това са временни затруднения. Всичко е под контрол, ще изстудуваме и изгладуваме зимата, и напролет Русия ще рухне и всичко ще се оправи, това е сигуно. Ако Русия не рухне тогава ще ни дойдат някакви нови безплатни възобновяеми зелени енергии, или ще ни дойдат от некъде некакви други доставчици да ни доставят евтина газ, или ще дойдат извънземните да ни спасят, или нещо друго ще се случи така че всичко да се оправи - има много варианти и всичко е под контрол. Просто трябва да скискаме зъби и да изтърпим до пролетта.

101

Анонимен

преди 1 година

Bloomberg: Русия може да спре доставките на газ за Европа за една година, без да се отрази особено на икономиката и бюджета на страната.

100

Анонимен

преди 1 година

Путин, добър или лош, важното е че огромната част от народа застават зад него, а не като нас - български ***, плюем по всички, които сами сме си избрали. И сме компетентни по чуждите въпроси, а нашата *** последна в Европа.

99

Анонимен

преди 1 година

След началото на путинската агресия в Украйна германците изтрезняха на тема "Русия" и застанаха на правилната страна. Всеки политик или държавник, подкрепящ Путин, се лишава от кариерата си; доста хора са вече и в затвора за шпионаж в полза на Кремъл. Време е и в България да се въведат мерки срещу русофилите.

98

Анонимен

преди 1 година

Хора, които, убиват други хора, за да им крадат тоалетните чинии, се зъбят на хора, които вместо по 20, сега ще се къпят по 19 пъти на седмица! Ти да видиш!

97

Истината

преди 1 година

На пишман икономистите ще кажа само - Европа има еврото и го печата мощно, освен това парите на целия свят за в европейските банки. Има ли Русия повече хора и ресурси отколкото Европа и САЩ хартия за пари ?

96

Анонимен

преди 1 година

Добре, че сме в ЕС и НАТО. Знаете ли колко пари са използвали руските служби за протестоте в Чехия, Германия и Франция. Ако не бяхме изгонили 70 руски дипломати и в България ни чакаше същото както в Чехия, Германия и Франция. А сега в България е спокойно и страната се развива нормално като модерна демократична държава членка на ЕС и НАТО.

95

Анонимен

преди 1 година

Макрон беше унизен от африканците при обиколката му в Африка. Даже един от лидерите демонстративно си изтупа ръкава след като Макрон го докосна. А Макрон отиде да проси ресурси.