119

Антрополог

преди 1 година

Ами белите в Британия не учат след 18г само партита и малко работа колкото да се закачат към социала и тнтн.Момичетата пък раждат и после социалки до живот. Докато пакистанци и други учат ,драпа,т кредити ,чужбини(медицина в България примерно) и се развиват.Лекари ,зъболекъри почни нема бели ,а ако са бели са от Полша :)

118

Е то

преди 1 година

За всяко нещо си има първи път, но на тия там едва ли ще им е последен !

117

Анонимен

преди 1 година

Третия пол управлява ЮК

116

Анонимен

преди 1 година

Това Е силно раистко! Повтарям! Да изтъквате цвета на кожата е расистко!

115

Пешо

преди 1 година

Никой не може да отговори защо САЩ решиха че жените вече ще са мъже, а мъжете ще станат жени. След Сухия режим САЩ решиха да покажат на света че също могат да правят безумия. Но все пак в състезанието по самоунищожение шампион ще е Русия, а среброто ще е за Китай.

114

АК-47

преди 1 година

Тази злобна вещица окончателно ще довърши Острова. Да живеят джендърите, цветнокожите, няма бели, под чертата са, няма "тя" и "той", има "то". Няма "мама" и "тате", има "родител 1" и "родител 2". Има и пълзящ нацизъм в Европа. Е, не се чудете, че Путин тръгна да спасява нормалността, и да трепе с право укронацистите и разпространението на тази зараза.

113

Анонимен

преди 1 година

Айди да си представим същото нещо, буквално идентично, но наопаки - ако някоя държава излезе да се похвали че няма нито един цветнокож или жена в управлението - какво пищене, скимтене, хленчене и опяване ще почне! Да си расист или винаги е лошо, или никога не е! Да си сексист или винаги е лошо, или никога не е! Няма "правилна страна" за расизъм и сексизъм!

112

Анонимен

преди 1 година

Полека лека бившите колонизирани ще видят сметката на бившите си господари, напълно заслужено.

111

БАЧКАТОР

преди 1 година

Нито един бял мъж в управлението на Британия? Очакваше се. Мултикултурализъм, дванайсет пола, западни ценности... Евроатлантици, сър!

110

Анонимен

преди 1 година

Лошото е, че това е тендеция в цял свят. В момента най-дискриминирания човек е бял мъж между 20-40г.

109

Анонимен

преди 1 година

По-хубаво е в Англия. В България цените на стоките са убийствено скъпи то и затова жените ни са вейки. Истината е, че храната е доста скъпа. В Англия можеш да си позволиш доста неща и докато мои познати български лекари и адвокати се чудят кое Air bnb и тризвезден хотел да букират там никой не иска и да остане за една вечер на тези места.

108

Анонимен

преди 1 година

Това пък за тъмнокожите министри, защо го пишете? Те така или иначе ще изпълняват нареждания на бели или тъмнокожи, но много, много богати. Както и останалите министри във Великобритания, или която и да е друга държава на света. Никъде не е по-различно.

107

Никога

преди 1 година

не съм искала да ги посетя, а сега пък съвсем. Жалкият залез на някога голяма, агресивна и алчна империя...мда...

106

Анонимен

преди 1 година

До 113 не знам какво е "по-хубавото" в Англия, мултикултурализмът ли, расизмът и сексизмът ли, полицейщината и свръхконтрола ли, щом ти е по-добре, стой си там, аз ако мога не 20 а 40 години назад бих се върнал.

105

Анонимен

преди 1 година

В Англия винаги си е било комунизъм, макар че толкова го мразят и се мислят за демократи. Но като се върна от Англия в България винаги имам чувството, че се връщам с 20 години назад. За съжаление, в Англия е по-хубаво.

104

Анонимен

преди 1 година

Тя Промяната и тя натам ни бута- канадци, гейоове, тиндери, киролени, парапети и прочие ни нападнаха вече...

103

Анонимен

преди 1 година

Пак лицемерие! Комунизъм от най- грозен тип. Чудят се вече какъв Брекзит да си измислят, че да хвърлят прах в очите на топящата се средна класа! Това сега си е вътрешен Брекзит- като няма от какво да излизат, излизат от белите мъже англичани!

102

Майстора

преди 1 година

Расизмът и сексизмът на запад са напълно безсрамни и стават все по-агресивни и непоносими.

101

Анонимен

преди 1 година

Вие се бъзикате но след като го въведат ори себе си, еврочорбаджиите ще натискат и България да разкара белите мъже и да ги замени с феминистки и тарамбуки.

100

Анонимен

преди 1 година

За тях не е проблем да сложат и Сунак, та те всички са от една организация, но виждат, че народа е склонен да харесва повече собствените си бели сънародници и сложиха Лиз. Англичаните нямат доверие на чужденците и постоянно вярват, че ако се изчистят от тях държавата ще процъфти, но истината е, че са малко мързеливи, чакат на помощи и бременности, а трябва да станат да работят. Вината си е в тях, не навън.