9

Марков

преди 1 година

Наредете колчета по осевата линия както след Благоевград. То иначе срещу безмозъчните темерути изпреварващи без видимост и каращи на места със 140-150, не виждам какво друго може да се предприеме...

8

Анонимен

преди 1 година

До HeinrichHimmlerАз съм от тези, дето майносваха пчеличката Мая и Антон Кутев, когато по всички телевизии търбеха, че асфалта не се яде. Да. Не са добри пътищата и виждаме, че от повече от година отново се върнахме в начално положение. Но по този път винаги има "безсмърни", дето изпреварват по 3-4 коли пред завой без видимост. Други, родени "лидери" кретат, но не ги интересува каква колона са образували след себе си. Трети и маркировка да има, карат по средата и "сечат"завойте. Та....

7

Сатир

преди 1 година

"Институт ПБ" - Такова животно в правния мир няма.

6

Анонимен

преди 1 година

Пропаднала работа... отвсякъде. Безобразието вече е престижно поведение, за жалост.

5

HeinrichHimmler

преди 1 година

Тия могат само да определят след дъжд качулка. А нещо да се направи за пътната безопасност ?

4

Анонимен

преди 1 година

Най-опасното в този участък е,че има изобилие от шофьори с тежка мозъчна недостатъчност,съчетана с тежки и мощни коли. На такива никаква маркировка не влияе,та ако ще да е направена от швейцарци.

3

Анонимен

преди 1 година

До УБиват с холограми - В лудницата и телефони ли ви давали?

2

УБиват с холограми

преди 1 година

ЗАКОНИТЕ НА ВСИЧКИ СТРАНИ ЧЛЕНКИ НА ООН ИЗРИЧНО ЗАБРАНЯВАТ ЛЕПЕНЕТО НА ПРЕДНИ И ДРУГИ СТЪКЛА НА ОТВЛИЧАЩИ ВНИМАНИЕТО НА ВОДАЧА ЛЕПЕНКИ ВКЛ НАГЛО ПРЕСТЪПНИ ДИГИТАЛНО ХОЛОГРАМНИ ОРЪЖИЯ>.Опита на нагли престъпници на власт в София да узаконят принудителното лепене на анти човешки дигитално холограмни оръжия е НЕЗАКОНЕН>. МВР да конфискува ЕКО СТИКЕРИТЕ ВЕДНАГА.. Следят МВР автомобили с цел убииства на служителите вкл в домове и служби..

1

Анонимен

преди 1 година

Модерна работа - само анализи се правят и пак се трепат и се давят и ги залива вода. Няма кой да свърши работа, само анализатори останаха.