73

Ха

преди 1 година

Не 80 - 8000 евро !!!!!

72

Анонимен

преди 1 година

80 евро е твърде малко, още може...

71

в сибир

преди 1 година

В Сибир има достатъчно място за разходки! Путлерофилите нямат място в загнила Европа!

70

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен -- То пък едни танкове... Джавелините, сделани през 80-те на миналия век им разказаха играта.

69

Анонимен

преди 1 година

Няма да плащат изобщо! Имат нова опция- пътуване с танкове!

68

Анонимен

преди 1 година

Българите, най-бедните в Европа, казват на богатите руснаци колко зле са нещата тук. те бяха в европа, бяха в българия, с пари и още повече с големи пари, навсякъде е добре, моята родина, моята Русия ми е по-близо, тук се чувствам добре, а не във вашата Европа, пропагандата ви изяде мозъка , като че ли освен Европа и добро място няма, това няма да го разберете, слепи сте.

67

Ето за този ЕС

преди 1 година

За този ЕС говореше Путин. Те не закъсняха да си покажат истинската същност. А руснаците мразя нацизъм до границата си!

66

Кръстьо

преди 1 година

Правилно! Не бива да се знае че съвсем близо има хора които си взимат топъл душ и ядат месо. Това ще е вредно за вярата в евроатлантическите ценности.

65

Анонимен

преди 1 година

Въртите ресторант. В съседния ресторант Грую убива 3-4 човека. Грую идва във вашия ресторант. Какво ще направите? а) вдигате цената за Грую б) гоните Грую и не му давате да стъпва повече в ресторанта ви?

64

Анонимен

преди 1 година

Искаха изобщо да спрат визите, а сега само цената вдигат! След като рублата расте към долара, това е смехотворна мярка! Меки китки! Как да им вярваш!

63

Анонимен

преди 1 година

Никакви визи! Нека си стоят в кочииината!

62

Американец

преди 1 година

Руското общество е болно и няма изгледи да се модернизира, година след година ще става по-зле докато си спретнат нов болшевишки преврат или подобна простотия. Европейците трябва да са готови!

61

Браво бе

преди 1 година

А какво се случва с хамериканците, които събориха три независими държави през последните години ?

60

Анонимен

преди 1 година

Те им увеличили цената на визите 2 пъти,а пък те газа и петрола дето ни го продават 5-6 пъти,а сега познайте кой е на далавера...едно абсолютно безмислено решение,явно на всичките чантаджии в Брюксел им търсят някаква работа..

59

така е

преди 1 година

Сгъстяват се облаците над руснаците. Но...те са обречени ,като народ. Толкова години крепостничество, после комунизъм, сега путинизъм. Всеки който залага на Русия и руската душа ще претърпи загуби-душевни, финансови и емоционални. Просто руският народ е смазан, обезверен, от типа на севернокорейците и камбоджанците при Пол Пот, с изкуствено напомпено самачувствие.Това е истината. Дори и да твърдят,че са против путин--те са империалисти. пример: Навални е против путин, но е за анексията на Крим!

58

Анонимен

преди 1 година

Да плащат нали са богати все пак продават газ на целият свят.

57

Анонимен

преди 1 година

Голяма работа, ние пък ще плащаме 2 пъти повее за парно и то всеки месец!

56

ЕС НАТО

преди 1 година

Смятайте колко са бедни тия щом един милион да посетили Европа.Само един милион българи са били в Турция и още толкова в Винаги с Европа и НАТО.

55

Магдалена Ташева

преди 1 година

Тая соц лекичка, бивша съпартийка на проруската "българска" партия Атака и бивша партийна другарка на Волен Сидеров, взе да се изказва в ютуб канала си " Отвъд заглавията" против комунистите, Ленин и Сталин. Ленин е бил все лош, понеже е бил сифилитик, не че това не е вярно, но тая не поднася на зрителите цялата истина и история относно Ленин, Октомврийската революция и причините убийството на царското руски семейство. Последното е последствие като отмъщение на Ленин заради убийството на брат

54

Анонимен

преди 1 година

Така, така! Да разберат руснаците че не са добре дошли в Европа! Да ходят на екскурзии в Азия! Във всички държави, завършващи на "стан": Туркменистан, Афганистан, Узбекистан, Пакистан... имат голям избор!!!