9

Историята говори

преди 1 година

Когато се е случило Съединението,всички българи са скочили срещу Русия и ,,Санстефанският Мирен Договорр'',и са създали днешна България като са съединили османската и руската част в една държава нареченна България. Не малка заслуслуга има и Княз Батенберг,една напълно игнорирана от съвремеието личност.Но днес 137 години след великото събитие,българите искат отново ,,освобождаване от Дядо Иван",което значи само едно,отново да сме ,,турски вилает".

8

Да те у професора

преди 1 година

"Балканите произвеждат повече история отколкото могат да понесат" - У.Чърчил. Аман от плагиати -"заключил професора".

7

Протест

преди 1 година

До номер 5:Когато научиш български език тогава пиши какви са българите.Ти не си българин!!!Я марш!Махай се с обидите си към народа ми!Имам предложение към всички български граждани и то е като видим неграмотно написан коментар директно минус да слагаме.Най-много минуси слагайте когато видите,че главните букви не са където трябва.

6

Анонимен

преди 1 година

България е 5.5млн

5

Анонимен

преди 1 година

Повече от единни сме , какво ще ни е - При малко над 6 млн. население има малко под 6 млн. партий , а другото е подземен свят покровителстван от "политици" , администрация и служби - Държава песен !

4

Гай Юлий Цезар

преди 1 година

Резултати те от преброяването. Къде са ? Просто подпитвам , не се подпичквам.

3

Анонимен

преди 1 година

А колко сме независими? Този мозък какво иска да сме обединени в кравароевроджендърския слугинажж ли?

2

Веско Григоров

преди 1 година

Благодаря за вниманието. След като излъгах банковите служители и един софиянец с нулев доход да вземе кредит за мен, а той да си го погасява съм много доволен от състоянието на обществото ни . Благодаря за напомнянето на господин Вучков.

1

Анонимен

преди 1 година

Единни са само пп в опитите си да служат на урсула и да съсипят България