12

Никола Стефанов

преди 1 година

"В доклада не се приписва вина за щетите в атомната електроцентрала към никоя от страните." - но иначе ако вината беше на руснаците щяха да го повтарят в началото на всеки параграф.

11

гост

преди 1 година

Интересно, централата е контролирана от Русия. В нея има руски войници и техника и някой твърди, че Русия обстрелва с ракети централата. Първо ракетите май не са евтини. Второ руснаците са там и могат да правят каквото им е нужно дори взривяване без ракети естествено. Липсва май логика.

10

Анонимен

преди 1 година

Ако руснаците бяха извършвали обрстрелите на централата, сега всяка втора статия щеше да тиражира това, но тъй като стана ясно, че бендеро-нацистите са виновни, МААЕ настоявала за по-добри условия за персонала в АЕЦ "Запорожие". Нямали джакузи:)

9

Анонимен

преди 1 година

Ако Русия беше виновна за обрстрела на АЕЦ-а, сега всяка втора статия щеше да е за това. Обаче понеже стана ясно, че укритата сами са си стреляли по АЕЦ-а: МЪЛЧАНИЕ. Хахахах.

8

мдаа

преди 1 година

Изненадани от доклада? Нямаааа. Че иначе как ще се върнат през Киев, ще ги изпозастрелят. Пък и всички тия организации са под диктата на САЩ, няма как да критикуват зеленясалия. Амнести се объркаха да публикуват истината и едва не ги линчуваха. Зона за сигурност около АЕЦ-а, че да могат укрите да се намърдат там, е няма да стане.

7

Анонимен

преди 1 година

Вината е ясна - руските войски са на чужда територия

6

Анонимен

преди 1 година

Прелитали в близост ракети!!?? Ами спътниците, МКС,. Може някой спътник да кацне върху станцията ! И ко праим сега !

5

111222

преди 1 година

Работата е ясна-войната/СВО/ приключи

4

Някой си

преди 1 година

Толкова надежда имаше в тая проверка, уж международна уж независима уж не знам какво, а то какво се оказа - щетите нанесени от неизвестни лица.... Може би има и трета страна в конфликта, а?!?

3

Анонимен

преди 1 година

Хаха има си хас да кажат нещо по адрес на укрите като "Амнести интернешанъл" веднага ще ги изкарат руски агенти.

2

БАНко

преди 1 година

400 УКРАИНСКИ КОМАНДОСИ , ОБУЧАВАНИ ОТ АНГЛИЯ СТАНАХА НА КАЙМА В ОПИТА ЗАЕДНО С МИСИЯТА НА МААЕ ДА ЗАВЛАДЕЯТ АЕЦ ЗАПОРОЖИЕ !!!

1

Анонимен

преди 1 година

МАУЕЕ, тея само за това успяха да се хванат, че вендинг машините не са пълни