40

преди 1 година

Гледа за народа си!

39

Пиян залян

преди 1 година

Унгарците със сигурност ще карат зимата на топло , а швабите и останалите проамериканци ще мръзнат като кучета !!!

38

Анонимен

преди 1 година

Унгария е последния бастион с/у егрепедерастлъка и третополовата деггенерасстия която ЕК сатаните се опитват да налагат със заплахи и сила над нормалните нации.

37

ББ

преди 1 година

До Arbeit Macht Freiуау...и защо не на руски?...а срамуваш се...разбирам те,има какво да готвим,има и с какво...пребогато,пАсолството през елементарните *** насаждат страхове...това имат,толкова могат,страхливци ли сте?путин...възрастен човек,я издара 3-4 г. я не...и какво правите след него?неизбежно е,Русия презряна за следващите ...300 г.,кой ще повярва на руснак?какви империи,какви пет лева?костя направи малко рубли който обърна в евро и долари,разкарваха ви с пеевски по "митинги"...

36

Анонимен

преди 1 година

Мушмулът на снимката скоро самите унгарци ще го свалят, ако продължава така... За разлика от Полша, Чехия, Латвия и т.н. явно Унгария не помни как са й газили населението руските танкове...

35

ББ

преди 1 година

"благодаря" за минусите на пАсолството и службите,за заплахите и обидите,просто искам децата ми да живеят като Свободни хора и ще се боря за това...Бог им е дал Свободата...и крадци и страхливци...убийци опитват да им я отнемат в 21 век,ЕС се управлява от зависими от путин от десетилетия,чистка или ще ви изнесем!!!

34

ББ

преди 1 година

ЕС...или каквото е останало от него...обявява кастинг за почтенни,смели и решителни политици,който да върнат Надеждата на Народите обитаващи го,отстояващи и вярващи,че народитени могат да живеят в Справедлив,Солидарен и най-вече Свободен Свят!...енп на вебер,юнкер,меркел...работят за путин и края на ЕС с мафиоти като орбан и борисоФ

33

Arbeit Macht Frei

преди 1 година

Не купувайте газ и нефт от Русия. Гответе вечерята на месечина, накривете на капата на Путин.

32

смех

преди 1 година

България задължително трябва да спре турски поток!Жизненоважно е!Война е обявил путин на Света ни...а българите му я финансират с платени на унгария...от германските и френски данакоплатци...от данъците на ЕС!

31

ББ

преди 1 година

време е троянският кон на путин унгария да понесе възможно най-крайните от ЕС...ако е съюз...ако е възможно ги изгонете...сибир е обширен има място за малката унгария...германия изтеглете инвестицийте си там,война е...слаби сте,нерешителни и го виждат и водите Континета ни към зависимост и гибел...и Германия ще е основният виновник...повтаряте Историята,защо го причинявате на Народа си?...и на ЕС?

30

Анонимен

преди 1 година

Енергиен тероризъм се нарича , необразован елементарник такъв !

29

Анонимен

преди 1 година

Големи комплексари има, робували били на Русия. Някъде като роби ли ви държаха? Русия продава газ, ние купуваме, каква робия ви бие по главите? Такова ни е географското положение, до нея сме близо, не до зад окена. Преди войната цената си беше наред. Сега санкции, Асен от февруари заприказва, че няма да продължаваме с руския газ и сега Русия крива, че не ще да го подарява, та и робии изкараха.

28

Анонимен

преди 1 година

Кво правим ако РЕШИМ да им спрем газчицата ? Ай стига вече сме робували на Русия , тъпата тръба си е лично наша и можем да я нарежем на скрап ако искаме ! Фуцк Орбан !

27

Тоя?

преди 1 година

Мисли???

26

Анонимен

преди 1 година

Пречи им щото не са такива, а трябва да се правят на Орбан. А то или си Орбан, или не си, няма как да се направиш на него. На мен ми е като глътка чист въздух тоя човек. Има глава, мисли с нея и гледа за доброто на народа си.

25

Анонимен

преди 1 година

нека да напусне ес след което всички чужди фирми ще напуснат унгарците няма да пътуват свободно стоките ще се обмитяват и ще се върнат в реалността.

24

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

А какво пречи на българските политици да бъдат като Орбан?

23

Анонимен

преди 1 година

Това с наричането на всеки руски бизнесмен олигарх се изтърка и изгуби всякакъв смисъл.

22

До 14

преди 1 година

Орбан милее само да има евросубсидии за фирмите около него! Най корумпирания политик в ЕС! Сега играе и с престъпниците от Кремъл

21

Анонимен

преди 1 година

Браво на Орби- санкциите трябва да са с равен ефект за всички, а не ние да поемем непомерна тежест! Всеки гледа такива санкции, че на друг да му стане зле!! Хитро!