114

Аз пак НЕ разбрах

преди 1 година

А Рускини можем ли да си вземаме , защото Англичанките са грозни и не стават , а другите скоро няма да можем да ги храним , когато забраните месото ?!

113

Анонимен

преди 1 година

До Да, но - Понеже се вижда , че се нуждаеш от помощ , веднага ще се включа - Нали вчера цял ден говорим за "обединение" : "орден" и " Order " драги са СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ НЕЩА !!

112

Анонимен

преди 1 година

Само едно не разбрхте другари ***/многоумници, че САЩ ни таковат отвсякъде...с кинти разбира се....

111

ББ

преди 1 година

какви промени?финансирате зависими от путин от десетилетия,превзели съдебна система,медии...чак ме е срам от вашата найвност и глупост...или и вие сте зависими?финансирате руската пропаганда,финансирате мафията на путин...и очаквате...какво очаквате?

110

ББ

преди 1 година

До Анонименвизите за САЩ?когато измрат и последните комунисти финансиращи тръмп и рушащи Света ни,децата им благоденстват с ограбеното от Народите им там...с офшорни...не работещи милионери,докато Народите им бедстват,САЩ не толерират грабежи и несправедливости,ЕС се превръща все повече в несправедлив,слаб и зависим съюз обслужващ путин и китай...това е проблем...за ЕС,приятели от десетилетия САЩ ги предупреждаваха...е с зависомости и непочтенност до къде?

109

Да, но…

преди 1 година

Не и преди първият орден (First Order) да престане да двуличничи и да купува от лошия руски газ.

108

до 114

преди 1 година

Означвава само едно: ФАЩ е хегемон над света и всеки, който не им играе по свирката, го д-ха яко, дори и ЕС.

107

Анонимен

преди 1 година

А кога ще отпаднат визите за Сащ за българи и румънци, европейска овца такава? Кога?Нали има принцип на реципрочност приет от еврокомисията? Въведете визи за американците, както искат за българи и ще се замислим за руснаците!!! Ама май не ви изнася нещо? Май го замитате вече този проблем от 10 години...Май и шенген ни заобикаля така от 10 години...Май, май отиваме към закриване на тоя евроатлантически цирк, че за едни така ама за други по така....

106

И какво

преди 1 година

Значение, колко евро е долар?

105

Анонимен

преди 1 година

Ай честито, 1 долар вече не е = 1 Евро, а повече. ЕС е най-наггъззеният и богат васал на САЩ...

104

До 111

преди 1 година

Коя е червената армия?

103

Анонимен

преди 1 година

Радетели за Шенген, поинтересувайте се и прочетете повече! Мисля че миналата година прочетох някъде, че готвят нови правила за Шенген. Да не стане после така, че това дето ви привлича е много по-малко от това дето ще ви отблъсне? Новите правила неминуемо ще са свързани с новата подредба на света. Просто аз не запомних подробностите по готвените промени.

102

Анонимен

преди 1 година

Какво и да правите ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ ЩЕ ПОБЕДИ.

101

Анонимен

преди 1 година

може... що да не ,ако утре влезем в Шенген

100

Анонимен

преди 1 година

Аз очаквам ЕК да си намерят по едно здраво въже и да направят каквото трябва. Съсипаха Европа тия некадърници, че и нагли.

99

Разумен

преди 1 година

Глупостта няма край! Тези малоу. мници в ЕС столиците поне да заставят зеления клоун от Киев да не стреля по Запорожката АЕЦ, че ще стане някоя огремна трагедия... егах ти и престъпниците....

98

Анонимен

преди 1 година

Дреме ми какво очаква тая изкукуригала комисия тя не е европейска а американска и работи за унищожението на ЕС

97

Анонимен

преди 1 година

Тия не взеха ли нещо много да очакват? Един път трябваше да ни подкрепят, но не го направиха. Вместо това, тогава пък очакваха ние да отстъпим пред РСМ. Могат да си останат в очакване. Следващото правителство няма да е на ПП, че да кляка на всяка глупост.

96

Хикса

преди 1 година

Свещи и чували си пригответе скапани фашаги.ЕС засмука тинята.ОСВОБОЖДЕНИЕ СКОРО.....

95

Анонимен

преди 1 година

Сто сто сто годин ви върна назад Путин.Скапани фашаги,такива си останахте.