25

и те така

преди 1 година

един завет ги обедини а един юмрук ги разедини , другарко !

24

как не им е

преди 1 година

неудобно на някой хора да се показват. Мляскай си в държавната копанка и си мълчи, че ч ден нямате работен червените номенклатури

23

Чудно

преди 1 година

Разединителя на България изнася реч за Съединението...!

22

Анонимен

преди 1 година

Имаше някаква медийна пропаганда с фалшиви снимки и някакви сатанисти пред НС.Това са реалните разединители!Тези същите сега призовават и да не гласуваме!Радев просто отрази тогава мнението на всички ни.Не е виновен Радев,а ние.И когато говорите,че е той виновен все едно казвате това на народа!Заблудиха ни тогава обаче беше заради ковид и много не обърнахме внимание на фалша.Сега е друго и се осъзнахме.

21

Анонимен

преди 1 година

Кой разедини българите да питам аз?Някави където разнасяха ковчези и вуду кукли!Няма да се учудя ако не са ни инсталирали някакви укри още тогава!

20

Анонимен

преди 1 година

СЛЕД ИЗБОРИТЕ НА 2 ОКТОМВРИ ПРИ ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ МАЛКО НАД 30 % МИС ПИГИ (ИЛИЯНА ЙОТОВА) И ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП ПОПАДАТ В ИМПИЙЧМЪНТ ЗАРАДИ НЕВЪЗМОЖНОСТ ДА СЪСТАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО И СЕ НАСРОЧВАТ ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ С КАНДИДАТИ БОЙКО БОРИСОВ И БОЙКО РАШКОВ!!!

19

И кой ги

преди 1 година

казва? Тази,която крепеше хилавото юмруче на пРезидента?Тази,която целуваше обувките на попа? Ами нали точно вие двамата *** от президентството разделихте народа. Ти срам нямаш ли?

18

IQ 3.14

преди 1 година

докато альоша е с шмайзера навръх филибе, вместо батенберг, и правнуците на руския окупатор в национален ефир, нема съединение, нема независимост.

17

?!?

преди 1 година

Тая забрави ли как те с Радев вдигнаха юмрук и извергнаха избирателите на ГЕРБ, като ги обиждаха, обвиняваха и квалифицираха. Катарзис ли преживяхте, или голем зор видяхте? Радев не е моят президент.

16

Анонимен

преди 1 година

В днешния ден рядко някой споменава името на Александър Батенберг. Съединението се е случило и благодарение на неговата смелост и пренебрегване протеста на Русия

15

sunny

преди 1 година

"Един народ със смелост и самочувствие дръзна да се изправи срещу кроежите на Великите сили, срещу това някой друг да решава съдбата му." каза Йотова и се над... на Русия.Русия, която единствена е била против и е направила всичко възможно това Съединение да не се случи. И за радост на другарката Йотова в малко по-късен период любимата ѝ Русия решава съдбата ни, та и до днес.

14

Сашо Биков

преди 1 година

Ето го и нашия човек В червено бухналата Ани ,която тръгва от БНТ минава през БСП и накрая вицепрезидент без и траха помощ към народа .Ето я бухналата Ани

13

запомнено

преди 1 година

Разбивачите на Съединението Радев и Йтова с юмрук къв народа.

12

Пешо

преди 1 година

Радев и Йотова са един пърдялници без един ден реален трудов стаж. Милиони направиха през последната година докато лежаха по гръб.

11

Хахаха

преди 1 година

Тези са неадекватни шушумиги, без чест и достойнство, надяват се на МВР, ДАНС и НСО да ги пазят за самочуствие и престиж и нищо друго, нямам думи просто!

10

Кон с татация

преди 1 година

Безсмислени лаладжии дрънкащи едни и същи лозунги по няколко пъти в годината!

9

Анонимен

преди 1 година

Боже, тея вече 5 години работят това с Чорапа, някое патриотично изречение по празниците, а в останалото време - вярна служба към САЩ и техните назначени правителства на Територията

8

питам

преди 1 година

да разединиш българите и после да говориш за обединение не е ли цинично ?

7

Христо Христов

преди 1 година

Ся да развее байряците на ЕС, НАТО и партнцорите ни, вкл. и Турция.....

6

Анонимен

преди 1 година

а едно юмруче го разедини...