53

БЕСЕН

преди 1 година

И? ЩО НЕ СА УВОЛНЕНИ И ПОДВЕДЕНИ ПОД ОДГОВОРНОСТ ?

52

пуйката

преди 1 година

Тошко премиер.

51

Полиция = ОПГ

преди 1 година

Полицията в България е най-голямата организирана престъпна груп. Това и малките деца го знаят. За съжаление това нещо няма да се промени.......... Скъпи редактори можете пак да изтриете коментара страхливците така правят :) !!!!

50

?!?

преди 1 година

Ай по полека с глупостите. Доказателстава и в съда, не ми дъвкай тъъпотии две седмици вече.

49

Анонимен

преди 1 година

Какво да очакваме от една система упралявана повече от година от Рашков

48

П.К.

преди 1 година

Издерете и заловете тия, от върховете на предишните правителства. Те са управлявали цялата технология на изнасянето на мигрантите, на паричните потоци. Не чакайте да заметат пресните следи.

47

ЗАКОНЪТ

преди 1 година

Демерджиев, имаш доказани трафиканти в този "бизнес" от десетина години / фамилия Алгафари / защо се занимаваш с глупости да търсиш там където не си сигурен, че ще докажеш престъпност ? Арестувай Алгафари и ги тикни в затвора за трафик на мигранти и дрога, това най-лесно ще докажеш ако искаш да откриеш каналджиите !

46

Мхмм...

преди 1 година

Десетима??? Честно ли? Тоя е голям звяр, дайте му още малко време и ще хване и останалите 15 държавни служители в цялата страна, замесени в различни схеми...

45

Анонимен

преди 1 година

Десетина? За трафик от такива мащаби ще се изненадам ако има и един единствен, който да не е замесен. При това не само от ГП, ами от цялото МВР.

44

до 44

преди 1 година

Абе пRостако как се създава корупция в такива размери за 5-6 месеца, ти овца ли си или катър, тази корупция е градена 12 години за да обхване цялата държавна и административна структура ! Много простолюдие се развъжда генно в тази овча кошара смятана за държава !

43

Човек от народа

преди 1 година

Дармадана днес счупи и глупомера от всички страни .Ще преместим хора в който имаме съмнения ,но нямаме доказателства .Значи вършим си кво вършим и после вместо съд и уволнение преместване .

42

ЗАКРИВАЙ

преди 1 година

милицията и на ново! Вън пожарна, гражданска и подобни...Конкурси, а не роднини и с рушвети назначени служители.

41

Бай Илийчо

преди 1 година

Бравос ! Пари тряаа са праат отвсякъде ! Тъй де ! За едни има всичко за другите дуки!

40

Анонимен

преди 1 година

Щели да "преместят" тези за които нямат достатъчно доказателства. Гледайте сега как ще се окаже че за никой нямат достатъчно доказателства. Как разследваш някого за каналджийство и го преместваш да продължава да работи при теб? Това нормална държава ли е?

39

Анонимен

преди 1 година

ДАНС върху какво работи?

38

Гиб Мелсън

преди 1 година

до 44 Корупция с такива размери не се гради за година или две. Виж за 12 години може. Винету е виновен. Той ги научи така. Да правят далавери и да не бачкат но ако ми протест срещу него като им свирне да отидат да го пазят. Какъвто вожда, такива и индианците.

37

Поправка :

преди 1 година

Поне десетина гранични полицаи НЕ СА участвали в схемите!

36

Пешо

преди 1 година

Като бивш граничар мога да потвърдя за изклячителната наглост на някои служители от всички нива. Толкова ми беше писнало ,че подадох рапорт за уволнение. Първия път не ме пуснаха но втория на 13 години служба помолих да ме уволнят дисциплинарно и те го направиха. Натириха ме без нито една стотинка в джоба,добре ,че господ чува проклятието ми!!!

35

Дo МНЕНИЕ

преди 1 година

Mи тогава ще останем 20 души в България,

34

Анонимен

преди 1 година

Корупцията при управлението на ПП е достигнала гигантски размери.Долу ПП!