9

ццьзц

преди 1 година

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААСтига с тоя байрактар да байрактар...Да не мислиш, че всичките компоненти са турски.. оптиката му е канадска... за 1 ден спира и толкова.

8

Бени

преди 1 година

До антънито: USA ще върнат ли контрола на държавата на индианците. Както казваш "ИЗКОНННА ЗЕМЯ ОТ НЕЗНАМ КОЛКО ХИЛЯДИ ГОДИНИ.

7

До крокодила

преди 1 година

Турнир не падне. Това го чакате както чакат да паднат на коча ташшаците. Оттогава Турция влезе в Сирия, Ирак, Либия и Карабах. А вие чакате голяма Армения. Те умират от глад, молеха се на Азербайджан да възобновят отношения.

6

Клеопатра

преди 1 година

"Гръцките" острови в Егея никога не са били гръцки. Гърция е държава под това си име от началото на 19в. и нахално претендира за наследството на Източната римска империя. Островите в Егея са населени не само от гърци, а и с турци, българи по ген (от векове) и т.н. Да не споменаваме и погърчените хора в цяла Гърция, на които нагло викат "славяно-говорящи" гърци. Накратко - право над островите имат и турците и българите (в сев.част). Скоро излязаха данни и за Крит, че има наши артефакти от векове.

5

Анонимен

преди 1 година

Тези ЕС и САЩ ще ги пази колкото ги пазеше в Северен Кипър. За 24 часа не островите а цяла Гърция ще падне ако влезе аскера.

4

Анонимен

преди 1 година

Нато е виц

3

Oruc Reis

преди 1 година

Ердоан пак им каза вчера: Не сте ни в категорията. Нито военно, нито политически, нито икономически. Но разбира се, може набързо да им се начеше крастата. Мицотакис нарочно дразни Турция, защото губи вътрешна подкрепа.

2

Уонко Нормалния

преди 1 година

Когато тия се затрепат, Ние ще го отнесем Злокобно ей. Въпрос на време, а не Кога.

1

Анонимен

преди 1 година

Хе-хе гърчолята все голям го вадят, но винаги се крият зад ЕС и краварите.