73

ББ

преди 1 година

и до кога Българите ще плащаме престъпления на дпс-гроб?водата е излязла заради затлачванията...дървесината и слепите я виждаме...до кога ще убивате невинни Българи...политици?дърводобива и земеделието е в ръцете на дпс от десетилетия...вели мадам..ЕС е престъпна организация зависима от путин...финансира убийствата на деца в украйна,превзета от вебер,юнкер,меркел,шрьодер...само факти,,приятели безбожници правят и невъзможното да ви превърнат в крепостни на путин,ЕС е превзет за съжаление

72

баба мара

преди 1 година

пакистан е под вода идва зърнена криза спрете износа на храни от българиязащото де-би-лите ще изнесат сега държавата заради високите цени и съчетанос газа положението ще стане неудържимо

71

Американец

преди 1 година

Рубладжията Донев нарочно пуска само по 300 лева на човек за да може путинизкитеТролове да вият как украинците взимали повече! МамицатаВи, един по един ще ви накажем!

70

Анонимен

преди 1 година

дървата са вече държавни и с тях ще компенсираш местните, няма някакви частници, предизвикали бедствието, дори и стотинка да не дадат. Някой знае ли къде е Гешев?

69

Помощ...

преди 1 година

Предложили на хората по половин, минимална, работна заплата! За какво ще стигне тази помощ ми е много любопитно?

68

Анонимен

преди 1 година

Руския гълъб да отлита за родината си!

67

Анонимен

преди 1 година

Наддявайте се на пияни жени!

66

Анонимен

преди 1 година

"Но при такова огромно бедствие винаги се намесват и човешки фактори", призна Донев.

65

Хаха

преди 1 година

Поредния шапкар малограмотен който се вживява като съществен елемент от живота ....

64

Анонимен

преди 1 година

Борове борове борове С борове е пълен светът

63

Анонимен

преди 1 година

Уви, не е само едно село.

62

Анонимен

преди 1 година

Киро, Асан и Сандов са за затвора - цяло село загуби къщите си, спестяванията си, добитъка и зимнината! За затвор са, барабар с областния им и шефа на басейнова дирекция и горското предприятие.

61

Анонимен

преди 1 година

Верно ли фургони ще им дават?!? Срамота!!! Нямаме хотели ли? Или българите не заслужават добри условия? Има и деца сред изгубилите домовете си! Засрамете се!!!

60

хм

преди 1 година

Помощи? Направо искове, ако може и колективни.

59

контейнери и хотели

преди 1 година

Нима тези отрудени хора, които загубиха къщите си не заслужават да бъдат настанени в хотел ,лукс категория, с премиум ол инклузив, на плажа, както беше направено за украинците,разбира се-на разноски на държавата, за поне шест месеца? Как така-българин ако пострада е пращан в контейнера, а чужденец-в хотела, на плажа?

58

контейнери и хотели

преди 1 година

Значи-българите -в контейнери, ако пострадат и сда бягащи от природно бедствие, а украинците-в лукс хотела на плажа в Слънчев бряг. Обидно е. Редно е загубилите дома си да бъдат настанени, на разноски на държавата, зяа поне шест месеца в лукс петзвездни хотели, на брега, в най-добрите ни курорти. Както беше направено за украинците.Украйницете са в хотелите на плажа.Българите-0в контейнерите, като ***. В контейнер се хвърля ***, не се настаняват хора, хора се настаняват в хотели!!!

57

БЕЗОБРАЗИЕ

преди 1 година

Защо българите , загубили къщите си ги настаняват във фургони и контейнери, а украйнците са в петзвездни спа хотели, на плажа , на морето. Защо двоен стандрат, и различно третиране на българите? Редно е хората, пострадали от наводненията да бъдат настанени за поне половин година в лукс петзведни хотели, на плажа, с безплатно настаняване, безплатни спа процедури, и безплатен олинклузив-условия, по подразбиране осигурени за чужденците. Нима драмата на загубилия дома си е по-малка от на украинците

56

Анонимен

преди 1 година

НЕНОРМАЛНИК

55

Анонимен

преди 1 година

Фургони? Украинците във фургони ли ги настанихте или в хотели по морето през лятото? Българите са втора ръка хора в собствената си държава ли? Заради отпадъци като вас! НАРОДЕН СЪД

54

Анонимен

преди 1 година

Потопът стана преди четири дни, той от утре щял да отпуска храна и вода..... Ц ц ц ц адекватност та дрънка!