14

Анонимен

преди 1 година

До октоберфест я камилата, я камиларя! За няколко седмици мис сирките могат да раздухат нова пландемия и да им разтурят пияндурската сбирка.

13

От Берлин

преди 1 година

До 12 Този Карл е психопат, и това го знаят и неговите ,,колеги" политици.. !Всъщност, той трябваше да бъде облечен в една специална риза, и затворен да не бяга ... Той работи доказано за фарма-мафията, и по ръцете му има буквално кръв- медикамент за който той преди години дава научни положителни отзиви, а по-късно измират доста хора и го прибират от пазара...! Д-р.Менгеле ряпа да еде- заради Карл ще измеът десетки повече хора... Амин!

12

Анонимен

преди 1 година

Искам ковидиoтите Карл да дадат научни доказателства, че ваксините не предлагат защита срещу BA.5. Да докажат, че респираторите да безмислени. Искам научни доказателства, че немците масово се задушавали, но понеже били тотално зомбирани и с промити мозъци никой не оспорвал мерките. Искам научни доказателства, че мерките били глупавите, безсмислени и вредни. Все пак доста хора носехме маски преди тази пандемия, за да се предпазим от грип.

11

Неофашаги

преди 1 година

Искам този Карл да даде научни доказателства, че ваксините, разработени за Уханския вариянт, действително предлагат някаква защита срещу BA.5. А за безсмислените респиратори да не говорим. Немците масово се задушават, но понеже са тотално зомбирани и с промити мозъци никой не оспорва глупавите, безсмислени и вредни "мерки". Никога преди хората не са носили маски да се предпазват от грип.

10

гого

преди 1 година

срещу очакваната вълна от Омикрон.***,този омикрон от миналата година вилнее,те пък още го чакат

9

От Берлин

преди 1 година

До 4. Много бих се радвал да беше така! Но, уви -реалността е брутална... А, Вие днес да си взехте бустерче...?

8

Анонимен

преди 1 година

Дайте ги на Кънчев и Мутафчиев да си правят колекция и да метаят за нови измислени пандемии...

7

Не ми пука,

преди 1 година

няма да се връщам в дойчландия,не и след връщането на фа ши зма!

6

Анонимен

преди 1 година

През есента маските ще са им най-малкия проблем на дойчовците, а за зимата да не говорим.

5

Анонимен

преди 1 година

Айде, и да знаете за следващия път, като създавате вирус, вземете от сибирска мечка! Хем ще е по-устойчив, хем Русия ще е виновна, хем симптомът ще е един - зимен сън. Така щяхте да си решите и проблемите в енергетиката. Само дето нямаше да има кой да ви работи.

4

Анонимен

преди 1 година

До 3 От Берлин Сменете наркотиците! Явно, тези които приемате в момента не ви понасят!

3

От Берлин

преди 1 година

Да ви светна, отново: Тази зима ще има голямо измиране и разболяване на тройно и четворно отровени ( с под 35-50% по-слаба имунна система)немски граждани...ТЕ го знаят, и се подготвиха-всичко ще го прехвърлят на вирОсо! Отделно, по този начин ще се забрани на хората да протестират и излизат по улиците, срещу упадъка на Германия! Даже в Бавария, полицията получи нови бронирани машини с картечници-Защо?!? Имаме Нов Холокост -Ваксинационен!Бог с Вас и пазете децата

2

славянин

преди 1 година

Добре че беше пландемията, за да разберем какво стадо зомбиран д.битък е ''умното и образовано''76995 население на запада!

1

Анонимен

преди 1 година

И на Октоберфест, който ще се проведе за първи път след короната, няма да се изискват маски.